Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piratkowa79

Jak czesto mozna...

Polecane posty

Gość piratkowa79

stosowac maseczke z glinki zielonej? Pytam, poniewaz ostatnio cera mi sie pogorszyla wiec kupilam ten specyfik, uzylam 2 dni pod rzad, dodatkowo na noc punktowo i zauwazylam kolosalna popraw!!! Chce przeprawdzic taka kuracje powiedzmy przez 4-5 dni codziennie na wieczor plus na krostki na noc, ale nie wiem czy to dobry pomysl? Jak myslicie czy to nie bedzie za duzo i za czesto?

Gość piratkowa79
pliiiisssssss o odpowiedz kochane dziewczynki!

chyba trochę za dużo, bo potem możesz przesuszyć skórę, ale generalnie zielona glinka jest bardzo dobra. Mam taką maseczkę z dermaglinu.

a te krostki na noc możesz smarować, maseczkę np 2 -3 razy w tyg

Gość a jakie masz krostki
pytam bo jestem ciekawa czy na zaskorniki jest dobra?takie biale krosy ktorych niby nie widac a jak napelnie polik powietrzem to sa

Gość piratkowa79
wlasnie mam duzo zaskornikow i w ogole ostatnio takich normalnych ohydnych ropnych syfkow tez mi sie troche narobilo. Powiem jeszcze dlaczego pytam: na jakiejs innej stronie wyczytalam, ze cerze robi dobrze taka 5 dniowa kuracja, bo regularne stosowanie glinki nie dosc, ze dobrze oczyszcze skore, wysusza syfki i pomaga im szybciej sie goic to jeszcze pomaga cerze sie wyregulowac wiec i wolniej sie przetluszcza po takiej kuracj i zanieczyszcza wiec ciekawi mnie czy to prawda. Narazie po 2 dniach jest super, ale to jeszcze nie to co bym chciala.

cierpliwości, a swoją drogą to jak możesz do wklej linka do tej strony

Gość piratkowa79
Raczej nie wkleje, bo jest to holenderska stronka kosmetyczna (tez z forum) i tam to znalazlam. Tam w ogole polecaja glinke, ale wlasnie na poczatek taka "ostra" intensywna kuracje, natomiast pozniej 2 max. 3 razy w tygodniu dla podtrzymania efektu.

Gość piratkowa79
nikt nie stosowal takiej "terapii wstrzasowej" ;) dla cery??

Gość upupupupupuupup

Gość sunrise..........**********
a ja mama pytanie - jakiej firmy jest ta maseczka co stosujesz? kupiłaś ją w aptece? za ile?

Gość koko 000000
a gdzie tako glinke można kupić i ile ona kosztuje jeśli można sie zapytać ?

Gość ja albo i nie ja.
a z jakiego miasta jestes?? ja tubke 100 gram kupiłam za 18 zł ale ja trudno dostac natomiast czesto w aptece jest sypka do zrobienia 10 gram za około 5 zl. firma argiletz.

Gość piratkowa79
Tak, wlasnie o ta sama mi chodziolo. Sa rozne glinki: zielona, biala, czerwona itd., ale na cere problemowa najlepsza jest zielona.

Gość piratkowa79
Dodam jeszcze, ze sa w pascie lub samodzielnie do zrobienia. Tu jest link do sklepu internetowego, na ktorym mozna kupic glinke pod roznymi postaciami: albo juz zrobiona, albo do zrobienia :) http://www.esentia.pl

MASECZKE NA CALA TWARZ NAJLEPIEJ TYLKO RAZ W TYGODNIU ALE WIEM ZE JAK WYSKOCZY JAKIS SYF MOZNA SMAROWAC GO NAWET CODZIENNIE AZ DO WYLECZENIA ....WIEM BO SAMA TAK ROBILAM

DO PIRATKOWA > A KTOREJ UZYWASZ ? W POSTACI PASTY ? CZY PROSZKU ? BO JA UZYWALAM TYLKO PROSZKU I CIEKAWA JESTEM JAKA JEST TA PASTA ? CO LEPSZE ?

Gość piratkowa79
Ja uzywalam (uzywam nadal :) ) tylko pasty i bardzo sobie chwale.

BO JA WLASNIE WESZLAM NA TA STRONE I TAM JEST DUZO POZYT OPINII O TEJ GOTOWEJ MASECZCE ....WLASNIE NIE O PROSZKU CZY PASCIE TYLKO O MASECZCE ....HMM A KUPUJESZ Z TEJ STRONY?

Gość piratkowa79
Nie, ja kupuje normalnie w sklepie, a stronke ta znalazlam przez przypadek.