Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

Butelka

Polecane posty

czarnieeeeeejszyyyyy:D witaj🖐️ Minnie--->nie przejmuj się;) same bedziemy testować butelki z całowaniem:P chyba, że czarniejszy pomoże;)

ojej. właśnie wypiłam nestea z butelki. co prawda plastikowej.:-D ale ze mnie prymityw

🖐️ mam chwilunię;) popijam herbatkę (nie z butelki) i wsuwam obiad... pozdrawiam, może ktosik wpadnie i co napisze:P

dziś sobota można dłuzej pospać ja też niedawno wstałam piję i oglądam galerie kotów :-) :-) to taki mój sposób na kaca chyba :-D :-D 🌼 🌼 miauu ;-)

ja nie lubię kawyyyyy dzisiaj będę chyba tylko na wodzie............:-(

stawiam na naturalne metody a mineralna może być w butelce plastikowej jak i szklanej. i tu pojawia się problem no bo znowu szyjka szklanej jest węższa a tak w ogóle to ja sobie PRZYWŁASZCAM TEN TOPIK !!! hahahahhaha

wolałabym porozmawiać o kotach :-) jakie one są mięciutkie i rozkoszne :-P

uwielbiam koty! Ale co za dużo to niezdrowo... ...i ciasno;) zwłaszcza jak się cała trójka pakuje do wyra na noc a bladym świtem urządza dzikie gonitwy po pokoju:) Minnie---> co sprawdzałaś?

a ja kocham koty chociaż nie mam żadnego. ale rozmawiam z każdym napotkanym na drodze ;-) sprawdzałam linka w stopce

Panie P. tu czekana na Pana jedna zakochana dziewczyna a Pan sobie siedzi na gg i nawet tu słowem nie piśnie :-(

vakliria------> Z tym co za dużo, to jest różnie:) Mój jeden kot potrafi narobić takiego rejwachu że cały dom nie śpi. np. biegając po wszystkich pokojach i drąc pysk aż się zasapie - potrafi tak z godzinę bez przerw. A do wyra pakuje się w poprzek i rozciąga, więc też zajmuje miejsce. Ale i tak bym chciała jeszcze jednego:)

Sygrydo---> kocura ci oddam tego najmłodszego jak chcesz;) Łaciaty hultaj, a jak tylko zobaczy niewielki otwór między kołdrą a resztą wyra, to sie zakrada i obgryza kostki:D Mam już poobgryzane i mam dość:D A wieczorem pcha się do mnie i mruczy jak najęty;)