Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kosmata kicia

Z jakiej stronki mozna sciagnac tanie i fajne gadzety na komorke???

Polecane posty

Gość he eh eh eh
niezłe niezłe!!

mnie interesuja jakies gadzety na telefon a nie jakies smieszne a zarazem obrzydliwe strony.Jak ci sie nudzi to zaloz sobie temat i tam wciskaj swoje bzdety

Gość llllhdf
jaka komora?

Gość llllhdf
ja pierd*le i jak tu komus pomoc? ciao

Gość llllhdf
jaki tel?

niewiem czy robisz sobie jaja ze nie wiesz co to jest telefon komorkowy,ludzie na wsi juz lepiej chyba sie znaja nie no ja wymiekam.Ja zalozylam ten temat i ja oczekuje odpowiedzi a jest odwrotnie bo to ja na nie odpisuje Zna ktos jakies stronki????-pomozcie!!!!!!!!!

Gość llllhdf
mialem nie pisac juz po pierwszym poscie ale bylem cierpliwy i napisalem juz po raz drugi, ale jesli w koncu do jasnej..... napiszesz jakie masz telefon a ja nie odpisze to znaczy ze mnie krew zalala.

Jak masz wap w telefonie to wejdź na stronkę www.laduj.pl Wybierasz np dzwonek, klikasz ładuj i wyskakuje kod który wpisujesz w telefonie i się ściąga. Płacisz tyle ile kosztuje Twoje połączenie z wapem. Przeważnie nie więcej niż ok 50gr za jeden dzwonek

A czy to wazne jaki mam telefon?To mogles zapytac sie jaki mam \"model telefonu\" to bym wiedziala o co ci tak konkretnie chodzi a tak to roznie czlowiek moze sobie pomyslec,no nie?Mam Sagema chociaz wydaje mi sie ze to nie jest wazne skoro na stronie jest wiele telefonow

Gość llllhdf
tak w rozmowie z niektorymi trzeba mowic pelnymi zdaniami, istotne jest o tyle ze sa strony (poswiwcone np jednemu modelowi telefonu) z ktorych mozna za darmo sciagac na dziesatki mega programow gier dzwonkow i tapet niestety nie moge dalej wypytywac jaki masz model telefonu poniewaz mam wysokie cisnienie a pewnie nastepna odpowiedz bedzie taka ze sagem ma czerwona obudowe, czesc

Tyle co wiem to np jakas tam strona jest poswiecona dla kilku modeli telefonow ale ale ok skoro tak piszesz to ci wierze.Moj model jest-sagem my 301 x

Gość Tez jestem strasznie
ciekawa bo tez chcialabym sobie sciaganac akies fajne dzwonki a tyle kasy trzeba za to placic :-/ Czy oprocz tej jednej stronki sa jeszcze jakies inne,i zeby nie trzeba bylo sie laczyc z internetem bo tyle kasy zabiera :-(