Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralallala

czy też wam brzydko pachnie z ust rano?

Polecane posty

Gość tralallala

jak temu zaradzić?

Gość trzeba umyć zęby

Gość trzeba umyć zęby
ogładałaś/łeś film z Julia-ą Stiles i Fredim Prinzem Jr. pt.''Zawsze tam gdziey'' ? Tam jest taki tekst : Rano się nie całujemy, poranny oddech może zabić...

Gość mega kalo
mam taki oddech rano i nie tylko bo mam refluks

Gość dsdddd
KAZDEMU CZłowiekowi rano capi z geby..nie wiecie tego?KAZDEMU!!!!

Gość mega kalo
ale jednemu mniej a drugiemu bardziej,wiem, bo mam okazje wąchać czyjś oddech codziennie rano i jest do zniesienia a moj nie

Gość ja też tak mam
Ale to chyba każdemu tak???? W ciągu dnia jak wstanę i umyję zęby to mam spokój,ale rano zawsze brzydko pachnie.A jak dajecie sobie z tym rdę będąc np. z chłopakiem???

Gość capiąca
mój tez jest nie do zniesienia , okropny, az kołdra przesiaka smrodem, a jak ci facet mówi o tym? co to ten refluks?

Gość capiąca
jak np jestem w południe głodna, bądz mam stresa , to wtedy tez z żółądka wydziela się odór, no a w nocy tez inny, taki intensywny jakby z migdałów smród.

Gość makrelaka
mi nie smierdzi :/ masz cos z zoladkiem jelitami czy innym odcinkiem ukladu trawiennego , a moze jesz na noc albo ciezkostrawne pokarmy?

Gość hm hmmm
to jest normalne, w nocy sie mniej sliny wydziela i nie rozklada bakterii, to rano potem troszku czuc :D

Gość capiąca
ja to nie jem nic takiego, niemozliwe zeby ci nie capiło, moze sama nie czujesz? i niesądze by tobie sie tam nie rozkładały bakterie i abys miała slinę. a moze masz bakterie w zapachu rumianków?

Mój facet to jest za mocny z rana...jak wstaniemy to zawsze by sie całuśnikował.mi nie pachnie ładnie i mi też no ale cóz-kazdy tam ma swoje jakieś odpały;) Bynajmniej wiem ze mój smrodek mu nie przeszkadza;)

Choc osobiscie przyznam,ze mnie to torche krepuje...a nawet sobie troszke zartujemy z tego porannego zapachu;) Juz sie zaczynam powoli przyzwyczaiać

Gość jeju dziewczyny
ale jak sobie z tym poradzic przy facecie? ja dopiero niebawem bede z nim spala i nie wyobrazam sobie poranka :(:( poradzcie cos

wstajesz i idziesz umyc porzadnie zęby i wyszorować jezyk! proste. ja tez czasem tak robie he he-potem moze sobie mnie całować...tylko ze ja musze znosić wtedu tylko jego zapaszek:)a on sie ekscytuje miętką;)

Gość bzyczkówna
ja wczesniej wstawałam, myłam sie i jdałam coś i potem znów do łóżka i wtedy ni ebyło tak intensywnie. No ale z czasem jakos sie zblizylismy , i rozmawiamy o wszystkim i sobie mówimy jak śmierdzimy tam czy tu:)

Gość jsli jest dla was
az tak duzym problemem poranny oddech przy facecie to zwyczajnie kupcie cynk organiczny, w kazdej aptece jest dostepny.Przed snem ssac tabletke, to pozowli na zaprzestanie procesow jakie zachodza podczas snu na np jezyku.Chodzi o zwiazki siarki ktore sie uwalniaja.Nie znam dokladnie procesu, ale cynk wam pomoze ;)

Gość jeju dziewczyny
o pomaga jedna tabletka przed snem? andzka u mnie to jest tak ze ten zapaszek znika dopiero jak cos zjem :( nie pomaga umycie zebow,wogole jest tez tak ze po prostu czasem tak pachni mi podobnie jak np nie jem przez kilka godzin w ciagu dnia :( myslicie ze ten cynk pomoze?to sprawdzone?

Gość sprawdzone tylko
ze to dziala na bakr\terie ktore sie ujawinaiaja w nocy, czy po dlugim niejedzeniu. Jesli tkos ma np zepsute zeby czy chore migalki to moze dziesiec tab tego zezrec i nie pomoze

Gość bzyczkówna
jasne, powinno nieco zneutralizowac ten oddech, i napewno nie bedzie tak jechało z buzi.ja nie próbowałam ale czytałam chyba tez o cynku, ale w jakiej postaci sie to bierze to nie wiem, nie wiem tez jakbym odpowiedziała w aptece - a poco pani cynk bo nie wiemjaki pani chce? i co powiem na oddech?:D

Gość jeju dziewczyny
nie nie mam zdrowe regularnie sprawdzane zeby i zdrowe migdalki to jakis zwykly cynk?

Gość jeju dziewczyny
no wlasnie to ma jakas nazwe?

Gość nazywa sie najzwyczajniej
Cynk Organiczny , w aptece to znaja

Gość jeju dziewczyny
wielkie dzieki :)