Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rocco z Buttmanem

ostro czy łagodnie

Polecane posty

Gość gość
ostro boli, lagodnie usypia....musi byc po srodku:D

Wejdz na topik NIECH MNIE KTOS ZERZNIE OSTRO czy jakos tam. Ta pani ma na pewno wiecej do powiedzenia a jak bedziesz mial szczescie to moze sie z nia umowisz i dowiesz sie jak to w koncu jest :p

No wlasnie moja sasiadka jak ostatnio z nia rozmawialem powiedziala ze jej chlopak to jest taki nijaki, a ona chce ostro i zeby traktowal ja troche jak dziwke, widac rozne sa upodobania.

Wszystko już wiem słoneczka 🌻 muszę znaleźć po prostu taką księżniczkę , która będzie lubiła ostro pojeździć na moim rycerskim koniku, ale tak z mojego doświadczenia wynika , że większość dziewczyn woli jednak łagodnie :)

lubię dominować w łózku kręca mnie klapsy , wulgarne słowa i jak dziewczyna np do mnie mówi po grze wstępnej zerżnij mnie proszę mmmmmmmm ale to podnieca:)

Mnie tez podniecaja wulgaryzmy podczas sexu ale nie wszyscy partnerzy daja sie na to namowic niestety :o I klapsy to jest to!!!

ostro jak tabasco wiadomo , łagodnie pieszczoty czułe słówka , ale od czasu do czasu powinno być ostro mrrr taki dziki spontaniczny seks , zrywanie ubrań ta dzicz i pożadanie klapsy i ten ogień mrrrrrr

Gość mam czarnego nicka ale...
nie smarujesz, nie jedziesz. troche sztucznego nawilżenia może się przydać. i można ostro i do samego końca, mmm... :)

dziadunio A nie zjedziesz na zawal w trakcie? Bo ja naprawde lubie ostry sexik i to przez cala nocke!

gdzie byłas kobieto jak cie nie było :) kiedyś cię znajdę a jak już cię dorwę to nie będzie przebacz będzie tak ostro , że aż iskry będą leciały :) uważaj bo cię dorwę do ściany przycisnę i wymierze ci takiego klapsa w półdupek i tak cię zabłamucę , że na samo wspomnienie będziesz dostawała wielokrotnego orgazmu :classic_cool: eh pomarzyc dobra rzecz:)

Buttman Az sie podniecilam Chcialabym, zeby jakis facet zrobil dokladnie to co napisales, mniam!!!

Gość dziadunio___
PRZYZEKAM, ZE NIE ZJADE NA ZAWAL!! JA LUBIE TAK NAPRAWDE BARDZO BARDZO BARDZO OSTRO. ;) MOZEMY Z ROCCO ZROBIC SOBIE TROJKACIK, CO WY NA TO? ;)

e tam czworokąt zróbmy orgię jakiej niewidział świat całe kafe daje czadu , zrobimy taki gangbang , że jeszcze takiego nie było rezerwuje sobie Ane Laure na porządnego klapsa zasłużyła :)to co u mnie czy u was:)