Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haneczka 1987r

nie dostałam sie na studia dzienne co teraz?

Polecane posty

Gość haneczka 1987r

W tym roku zdałam mature, poszło mi nawet dobrze... Złożyłam papiery na politechnike z Zabrzu- na socjologie, niestety nie zostałam przyjęta:( Zależy mi na wyższym wykształceniu, nie cche też robić sobie roku przerwy...Znacie jakieś prywatne uczelnie? Może próbować na zaoczne lub wieczorowe?

Gość ja tez sie nie dostalam
:(, coprawda napisalam odwolania ale raczej nie mam juz nadziei, dlatego bede szla na studia zaoczne i moze poszukam pracy, prawie sie zalamalam ale jakie mam wyjscie?

Gość asulkaaa
też kilka lat temu nie dostałam się na wymarzone studia na dziennie, tylko na zaoczne. ech został mi ten kompleks do dziś... no ale tak wyszło, skończyłam je wieczorowo. to nie koniec świata, będzie dobrze!

Gość asulkaaa
idzcie koniecznie na zaoczne czy wieczorowe. ja przez pierwszy rok na zaocznych siedział w domku, odpoczełam sobie bardzo dobrze psychicznie, nabrałam sił i myślę, że to mi było bardzo potrzebne po praniu mózgu w liceum

Gość loon
napisz odwolanie od decyzji jesli to nie pomoze idz an ta uczelnie i staraj sie o przyjecie na zaoczne lub wieczorowe studia na tym samym kierunku... ja tak mialam i po roku przeniesli mnie na dzienne :D teraz skonczylam 3 rok i naprawde niezle sobie radze, a ludzi, ktorych przyjeto w czasie pierwszego naboru dawno juz nei ma :P nie lam sie

Gość asulkaaa
a co studiujesz? mi po pierwszym roku zabrakło bardzo niewiele żeby się przenieść na dzienne, więc był to kolejny cios...

Gość asulkaaa
no ale fakt jest faktem ja byłam kiepsko przygotowana do egzaminów na studia i realnie rzecz biroąc, to i tak mi dobrze poszło, że w ogóle zdałam ten egz i dostałam się na dzienne

Gość asulkaaa
znaczy na zaoczne

Gość loon
biotechnologie studiuje :)

Gość ja tez sie nie dostalam
a co trzeba zobic zeby z zaocznych przeniesc sie na dzienne ?

trzeba mieć wysoką średnią z egzaminów, ponad 4,0, a często też ponad 4,5

ja rowniez sie nie dostalam, skkladalam na socjologie na UWr. Ide na zaoczne na te sama uczelnie. Przekalkulowalam wszystko z rodzicami i wyszla taka sama kasa. Jetsme spoza wroclawia i gdybym musiala mieszkac we wroclawiu,to stracilabym tyle samo pieniedzy,c bede teraz placic za semestr. Po roku mam zamiar przeniesc sie na dzienne. (srednia coanjmniej 4,5),ale dam rad..musze :P

ja też się nie dostałam. najgorsze, że nie ma trybu zaocznego na kierunku, który chciałabym studiować... :( teraz marzę o dietetyce... w Katowicach na Akademii Medycznej... tyle ze nigdzie nie widzę jakie są opłaty za takie studia? a przeraziłam sie jak zobaczyłam ceny innych kierunków. po 4.000 za semestr i w górę... czy ktos z was sie orientuje może?