Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzymamn kciuki

ile procent kobiet sie masturbuje?

Polecane posty

Gość trzymamn kciuki

Gość elizza
Ja to kiedyś robiłam....nałogowo. To stało sie moją obsesją, nie umiałam sie powstrzymac. Ale kiedy poszłam do spowiedzi, miałam jakąś motywację, wytrzymałam pierwszych 2 miesiące, bardzo mnie korciło ... ale dałam radę. No a teraz już tego nie robie i nie potrzebuje. Czułam sie niewolnikiem tego, jak alkoholik od alkoholu sie uzależnia. Można powiedzieć ,ze byłam więźniem tej głupoty. Dzisiaj jest o wiele lepiej a i sama mam do siebie wiekszy szacunek. To nie prawda jak piszą ,ze masturbować sie trzeba itd. że to nic nie szkodzi. To jest smutne ale człowiek po czasie sie uzależnia, potrzebuje wiecej i wiecej, w koncu czuje do siebie wstręt. Ciesze sie ,ze to mam za sobą.

Gość jakieś z 70

Gość sexy*********
ja

Gość kulim
Elizza ,dlaczego czujesz wstret do siebie.Jak to wytlumaczysz?

Gość taka tam
hej rolnik, fajną masz kózke ;D

Odpowiem za Elizzę. Czuje do siebie wstręt ponieważ robią to tylko ludzie którzy nie potrafią zapanować nad swoimi emocjami. Właśnie kiedy człowiek uzmysłowi sobie ten fakt - że należy do tej grupy- pozostaje tylko wstręt do siebie , człowieka słabego psychicznie.

Gość jkllk
a alkoholicy to co?Zreszta uprawianie seksu tez jest nieimiejetnoscią radzenia sobie ze swoimi potrzebami ..

Gość Goch
z tym, że jakieś 50% nie przyznaje się do tego hehe

ja to robie😘 nie jestem uzalezniona i moge sie powstrzymac ale nie wiem czemu mialabym sobie odmawiac przyjemnosci-nikogo nie krzywdze...katolicy sa czasem naprawde meczacy.....a robie to od jakiegos 12 roku zycia

Czy na pewno nikogo nie krzywdzisz ?. Nie znam Ciebie , ale jeżeli np. masz męża to on tylko przez to traci , bo moglibyście przecież być razem. Jeżeli nie masz - to niepotrzebnie zamykasz się w swoim domu. Mogłabyś wyjść i \" komuś się spodobać\" . Przepraszam za prymitywne opisy.

Będzie Ci o wiele łatwiej bez tego nałogu. Życzę powodzenia w opanowywaniu własnych emocji.

Gość MISIEK.
z tego co wiem to tylko jedna moja laska tego nie robila pozostale po kilka razy w tygodniu.wiec wychodzi ze 99% to robi.

Gość gsdfgg
U facetów jeszcze rozumiem, że lepiej jak się nie masturbują za często ze względów zdrowotnych - duże ubytki minerałów, szczególnie cynku oraz problemy z późniejszym współżyciem. Jednak u kobiet nie ma z tym problemu - chyba że uzależnienie - ale od seksu z partnerem też większość kobiet się uzależnia. Natomiast co do poczucia winy to zupełna głupota, przecież to naturalna potrzeba człowieka jak jedzenie czy picie.

Gość gsdfgg
A onanizuje się około 70% kobiet.

jest to potrzebne zawsze nawet jak masz faceta. ja pierdole po ile wy macie lat ze macie takie dziury w mozgu??? to jest normalne i zawsze bede to robic i moj maz takze chociaz na seks zadne z nas nie narzeka.. uwielbiam sie masturbowac!!! i nawet glupia spowiedz ci nie pomoze mlody pustaku. jak czytam te fora to krew mnie zalewa. pytajcie rodzicow o takie rzeczy. naprawde oni wiedza

Gość kuyrghkbvy
jestem facetem i uwielbiam to robic ale potem mi sie nie chce z dziewczyna:(

Gość moim zdaniem 100

Gość dfn vd
nie 100%, bo ja tego nie robię. Nie potrzebuje i nie chcę. I mówię prawdę.

smutny45 Czy na pewno nikogo nie krzywdzisz ?. Nie znam Ciebie , ale jeżeli np. masz męża to on tylko przez to traci , bo moglibyście przecież być razem. Jeżeli nie masz - to niepotrzebnie zamykasz się w swoim domu. Mogłabyś wyjść i " komuś się spodobać" . Przepraszam za prymitywne opisy. A jeśli mam męża, ale on akurat nie ma ochoty? Napięcie trzeba przecież rozładować.

hahaha elizza tzn ze ksiadz cie zaspokaja?? no wiesz jak mozesz meczyc biednego staruszka. powiedz mi co zrobisz jak ci padnie na atak serca znajdz sobie chlopaka a nie na sile probujesz byc wierzaca. daj spokoj z tym kosciolem wszyscy mamy to gdzies. i nie mow mi ze masturbacja jest zla. nie znasz sie i masz pewnie zbyt male doswiadczenie by uczestniczyc na takim forum dyskusyjnym. no i wydaje mi sie ze reszta sie ze mna zgodzi:) http://www.allegro.pl/item847199003_wielofunkcyjny_rozowy_wibrator_hit_cenowy.html Mam taki tylko ulepszona wersje ale ten tez jest spoko. polecam zboczence niedobre:P

hahaha elizza tzn ze ksiadz cie zaspokaja?? no wiesz jak mozesz meczyc biednego staruszka. powiedz mi co zrobisz jak ci padnie na atak serca znajdz sobie chlopaka a nie na sile probujesz byc wierzaca. daj spokoj z tym kosciolem wszyscy mamy to gdzies. i nie mow mi ze masturbacja jest zla. nie znasz sie i masz pewnie zbyt male doswiadczenie by uczestniczyc na takim forum dyskusyjnym. no i wydaje mi sie ze reszta sie ze mna zgodzi:) http://www.allegro.pl/item847199003_wielofunkcyjny_rozowy_wibrator_hit_cenowy.html Mam taki tylko ulepszona wersje ale ten tez jest spoko. polecam zboczence niedobre:

Gość 960317{data}
matylda ile masz lat