Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka22

czy zdarzylo wam sie zniszczyc nowe ubranie lub jakas rzecz droga?

Polecane posty

Gość magdalenka22

bo ja kiedys chalapenlam ace na spodnie nowe za 400 zl , na ktore zbieralam pol roku:(

Gość magdalenka22
chlapnelam

Gość uuuu wspolczuje
ja bym sie chyba poryczała :P a w zasadzie to miałam podobna sytuacje też ze spodniami. nie były drogie ale bardzo oryginalne, miały ładny krój i ogolnie bardzo je lubiłam, nigdzie nie mogłam potem znalezc podobnych. położyłam je na schodku po ktorym sie wchodzi do wanny, bo mialam je wyprac. na schodku stał też domestos, moj pies wbiegł do łazienki i go przewrocił... :o

Gość bbbbbbbbbbb
drzwi nowych bialych mebli z wysokim polyskiem popsikalam niechcacy kolorowym lakierem do wlosow, jak to zobaczylam to spanikowalam i zaczelam czyscic jakas pasta wyzerajaca... kolor puscil, caly, az do drzewa... :-(

na pierwszej randce ze swoim chłopakiem (przeszło 3 lata temu) spodnie kupione dzień wczesniej rozdarłam na kancie od stołu!!! To chyba na szczescie było!!!!

Gość 09.03.2007.
Ja co prawda nie zepsulam ale zgubilam. Tzn zostawiwal nowiutki kostium kapielowy na basenie po tym jak sie przebralam. Mialam go na sobie pierwszy raz a niestety tani nie byl :(

Z tydzien temu wypralam biale rzeczy plus jedna bladopomaranczowa, nie wiem co mnie podkusilo, myslalam, ze ta bladopomaranczowa nie pusci koloru, no i wyjelam cale pranie jasnopomaranczowe :O Moze i nie bylo bardzo cenne, ale wsrod rzeczy byla bluzka, w ktorej nastepnego dnia mialam isc do pracy, i w ogole duzo tego bylo, glownie koszulki i bielizna...

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ja kupuję ubrania w lompeksie (na serio) i nie mam stersów ze zniszeniem, chodzę sobie przy koszeniu trawnika w całkiem fajnych ciuszkach.

Gość rockandroll
tata kupil sobie perfumy za ok 250 zl. zostawil w lazience a ja chcialam powachac czy sa fajne. i pech chcial ze upuscilam je :O na kafelki... :(

Gość Jak ktoś głupi to ciuch za
4 stówy kupi !!! :D:D:D

Ja często coś takiego miałam,pechowa jakaś jestem :/ Raz kupiłam świetne spodnie i następnego dnia, wstając z krzesła, rozdarłam je o gwóźdź wystający z ławki (to w liceum było). Potem tata kupił mi fajne buty (nigdzie później takich nie widziałam) i do tego miałam nowe białe spodnie,szłam po ziemi,która wydawała się sucha,niestety nie była-wpadłam po kolana w podmokłą glinę.Jeden but zniknął w niej,drugi był cały ubłocony,a spodnie....nawet nie mówie :( Na szczęście następnego dnia poszłam tam i jakimś cudem wykopałam bucik :) spodnie się doprały w wybielaczu,więc wszystko w miare ok.

Gość guzik
Chyba będe najlepsza.Samochód nie nowy ale dla mnie pierwszy po 1 m-cu jazdy rozwaliłam na słupie i pare złotych w plecy.