Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szósteczkaa

czy wasi faceci tez zapominaja o waszych urodzinach

Polecane posty

Gość szósteczkaa

jak w temacie - to juz drugi rok i znów zapomniał :( czy moze to i lepiej ze zapomniał?

Gość Madziuleczka*
moj nie zapomnial ale nic mi nie dal dopiero po 3 tyg po moich ur.dal mi 2 wisiorli(??)i to z rybamii a ja jestem spod znaku brana konkretny swir ,no nie??

Gość szósteczkaa
nie oczekuje prezentu, nie chce. ale chocby zyczonka jakies...on nawet nie zadzwonił cały dzien..w koncu ja to zrobiłam. głupia myslałam ze moze szykuje jakas niespodzianke - ze moze udaje ze nie pamieta, a wieczorem sie zjawi..ehh tymczasem jakis gówniarz dzwonił domofonem, ale głos..mojego faceta- myslałam ze jednk przyjechał! a to tylko głupie zabawy jakis debili

Gość a wy pamiętacie o ich
urodzinach?

Gość trajkota
pamiętamy a ja od mojego nic nie chce bo raz mi dał książke na której dedykacje dał do wypisania swojej koleżance :O

Gość szósteczkaa
ja pamietam . choc ogólnie mam słaba pamiec do dat. a powinien dobrze znac moja date - nawet w kasynie obstawial zawsze "nasze" numery czyli 17 i 27...

Gość szósteczkaa
ehh mi nie chodzi o prezent..ale jakos tak miło by było gdyby pamietał.

Gość szósteczkaa
w tamtym roku pryzpomniał sobie..hehe po 3 miesiacach. ojej ale wtedy rozpaczał i mówił ze nigdy juz nie zapomni, choc ja sie smiałam i nie robiłam z tego problemu. a dzis znów hehe zamiast tego idzie do kumpla na mecz - super no nie?

Gość Madziuleczka*
mi tez nie chodzi o prezent ale jakas kartke z zyczeniami chociaz by mi mogl dac!a on powiedzial w ten dzien,ze ma tylko 5 dych a za to nic nie kupi fajnego(co!?),postanowil ze pojdzie z kolega na protektor(chyba nat to musial miec kase),a jak ja nie chce isc z nimi to mam zostac sama,dal mi do wyboru albo ide z nimi albo on idzie bezemnie, i to w moje urodzinki! wiec sama widzisz,czym sie martwiz?ja bym juz wolala zeby zapomnial!

Szósteczkaa - wszystkiego najlepszego i niech Ci sie spełnią wszystkie Twoje marzenia, te dzisiejsze i te dawne! :) 👄 🌻

Gość szósteczkaa
dziekuje za zyczonka hehehe

Gość pupa i dupa
ja zapominam o jego, on o moich pamieta

Gość szósteczkaa
to dobrze maja przynamiej niktore z was. smieszne jest to ze mój cały rok pamieta a w ten dzien nie. moze za rok bedzie lepiej hehehe

Gość kilomankisa
Mój zapomina, ja o jego zawsze pamiętam:/ Szósteczka wszystkiego najlepszejszego:D:D:D:D:D

Gość 09.03.2007.
zapomina, zapomina

Mezczyzni juz tacy sa... Nie przykladaja wagi do dat ;) Ja musze zawsze wszystkim mezczyznom w mojej rodzinie przypominac o roznych takich ;) Ale nie gniewam sie jak zapominaja o moich. Wlasciwie to pod tym wzgledem sama jestem jak facet :P Chetnie wszystkie daty spuscilabym w kanal :P