Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa_78

Dobry ginekolog prowadzący ciążę-BIAłYSTOK-Wasze uwagi

Polecane posty

Nie ma Białostoczanek? Zastanawiam sie czy warto rodzic w prywatnej klinice i tam chodzic-parkowa czy na zamenhofa.. A moze jakies opinie o publicznych przychodniach,-Warszawskiej,itp?

Gość jan domitrz
jest z kliniki,ale tez przyjmuje prywatnie,swietny fachowiec i przemily człowiek,no i jest z Bociana

prawie 5 lat temu lezalam w bialym na patologii ciazy w psk. byl tam wtedy taki profesor urban czy jakos tak, w kazdym badz razie byl i ojciec i syn, obydwu ich polecali wlasnie w ciazach wysokiego ryzyka jestem z lomzy wiec o zadnych innych ginekologach z bialegostoku nie wiem ale poszukaj na forum na www.gazeta.pl tam jest ranking ginekologow dla roznych miast pozdrawiam

czytałam na gazeta pl ale w sumie nic tam nie ma o warszawskiej czy prywatnych klinikach,kilka nazwisk a mi chodzi o opinie mam które juz rodziły i prowadziły ciaze u konkretnych lekarzy.

Osobiście polecam dr Przepieścia. 9,5 miesiąca temu urodziłam córeczkę. Poród miał miejsce w PSK. I chociaż nie byłam pacjentką dr Przepieścia(chodziłam przez całą ciążę do mojego dotychczasowego ginekologa--nota bene w ramach NFZ- który zna mnie od wielu lat) to własnie jemu zawdzieczam to że moja córcia urodziła się cała, zdrowa i śliczna.Nie ukrywam ze na tę opinię wpłynęła też wypowiedz położnej obecnej przy porodzie. Powiedziała ze gdyby podczas porodu obecny był inny lekarz,j zwlekano by z cesarką do ostatniego momentu i prawdopodobnie maleńka urodziłaby się niedotleniona lub z jakimiś powikłaniami. Dr Przepieść błyskawicznie podjął decyzję o cięciu widząc iz pomimo 10 cm rozwarcia dziecko nie przesuneło się w dół, oraz mając na względzie iż parę razy tętno dziecka \"skakało\". To własnie dzieki jego szybkiej decyzji, bardzo wprawnemu cięciu (blizna cieniusieńka jak niteczka) Juleńka dostała 10 pkt w skali Apgar i szczęśliwie znalazła się po drugiej stronie maminego brzuszka. Dodatkowo bardzo miły człowiek:) Po porodzie parokrotnie zaglądał do mnie, pytał jak się czuje, pogratulował ślicznej córci. Móiwł że przecież musi sprawdzić jak sie czuje pacjentka którą \"osobiście ciął\" ;) bo w razie jakichkolwiek reklamacji...;)

Gość Suzette
Może ktoś z kliniki Arciszewskiego? Polecam dr. Nowaka. Generalnie cała kadra, obsługa i klinika są niesamowite. Czuje się, że Oni są tam dla Ciebie a nie na odwrót... jak w państwowych gabinetach. :O Luksus, super sprzęt i lekarze z najwyższych półek.