Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mało doświadczony..

Gra wstępna...czyli co i jak??

Polecane posty

Gość Mało doświadczony..

pomóżcie..chcę przeżyć z moją dziewczyną upojną noc..ale nie mam zbyt wielu pomysłó na gę wstępną żeby ją rozluźnić...help!!!

piesc, całuj, masuj, gryz, mientol, ssaj, liz az do czetwonosci gdy poczujesz słony kremik na jej pusi to mozesz przejsc dalej

Gość słony kremik

Gość słony kremik
???

Gość kiki__
doradzcie chlopakowi a nie sluchaj dziewczyny lubia dlugo bardzo dlugo byc pieszczone sproboj: 1. napierw noramlane calowano na rozruszanie, ale ma byc namiesnte, piesc ustami szyje obojczyki, piersi, liz sutki delikatnie przygryzaj 2.ja bawisz sie takpiersiami to reke daj na dol i znajdz lechtaczke i zacznij ja szybko pocieraz , nahpierw baw se na dole reka i cay czas piesc piersi! 3. obróc ja tak zeby na brzucu lezala i caluj jej plecy posladki, mozesz wylizac tyleczek jesli panna to lubi i nie ma zahamowan, jak sie zdodzi pobaw sie paluskiem lub dwoma w jej yleczku a jak sie bedzie4sz bawil i w tyleczku i w cipce to tymbardziej jej sie spodoba:) 4. zrob jej porzadna minete i palcowe... liz wargi , prygryzaj ale delikatnie, baw sie jezykiem na jej lechtavhze zatazaj kola tam i spowrotem, albo bardzo szybkie pozome ruchy jezyka tam i sportoem pionowe tez mineta ma byc dluga bardzo dluga to nas bardzo podnieca , wsadz jej jeyk do cipki be4dzie wniebowzieta a jak sie bawisz tak to rekami mozesz albo palcowle trzelic pamietaj o unkcie G, albo baw sie piersiami, albo maszuj jej cialo powinno byc 5. miozesz dorzucic jakies zabawki;)

Gość ale dlaczego słony
?? może ty taki masz ale moja laska ma bez smaku

Gość buhahahhahaha
to chyba jest dziwna twoja laska... bo kazda w pewnym okresie swojego cyklu ma slony sluz... uwierz na slowo mialem kilka panien

Gość kiki__
ja tu radze a ani slowa podziekowania :/

Gość aaa12
a moze zdrowa!!!!!