Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieśniak ze wsi

mam problem z moją dziewczyną

Polecane posty

Gość wieśniak ze wsi

otóż jestem 26 letnim dobrze zbudowanym chłopakiem i dziewczyny same się do mnie garną i lubię w nich przebierać. Problem w tym że mam stałą dziewczynę z zasadami a chciałoby mi sie czasami rozerwać zaproponowałem jej zebyśmy spróbowali czasem seksu grupowego z moją koleżanką a ona sie wydarła i obraziła się na mnie. W końcu udało mi się obrócić to w żart. Z koleżanką nic mnie nie łączy poza tym że kiedyś mieliśmy seksik bez zobowiązań ot tak mogłaby sie moja laska zgodzić na to to przecierz nic do tamtej nie czuje. Moja nawet nie chce spróbować jak to jest analnie i zamyka oczy na nowe doświadczenia. Oczywiście dobrze mi z nią ale czasem w łóżku traci nudą. PS: TAk to prowokacja!

Gość Bim Bam Bom
To spadaj WIEŚNIAKU :classic_cool:

Gość Goch
no dobra seks analny itp ale trójkąt z koleżanką?! czy Ty na głowę upadłeś czy pierwszy raz dziewczynę spotkałeś że proponujesz takie coś swojej dziewczynie..?? o zgrozo

:D tak pewnie miała skakać z radości- jak byś jej przyprowadził swoja koleżankę ,która bzyknąłeś........ dziewczyna powinna ci zaproponować sex z jej kolegą ,z którym kiedyś sie kochała -ciekawe jaka by była twoja reakcja........ do całej reszty pewnie wcześniej czy później sie przekona..ale do 3 wątpię...znudzonym można być 15latach małżeństwa i wtedy kombinować;) zresztą jeżeli nie dobraliście sie temperamentem to może lepiej powiedzieć sobie pa, a nie sie męczyć

Gość Spermochłon
Moze laska nie jest bi tylko hetero i wolalaby chociazby bukkake. Skrzyknij moze kawalerke to moze i Twoja dziewka sie rozchmurzy.

Gość gdgbvf
SKORO W ŁÓZKU CI NUDNO, TO MOZE WSADZ SOBIE W DUPE WIBRATOR! ODRAZU PRZYBEDZIE CI WRAZEN, A MOZE SEKSIK DWOCH FACETOW JEDNA KOBIETA, TY PIERDOLONY EGOISTO!