Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taakataamjedna

wiekszosc blondynek dla tego jest ładnych, bo maja blond włosy... a nie??

Polecane posty

Gość taakataamjedna

Gość taakataamjedna
rude dodaja ciekowsci i bardziej przyciagaja uwage, tak samo jak jasne blondyneczki, dlaczego faceci tak leca na ten kolor?? przyznam ze jestem brunetka (z natury ciemna blonydnka), kiedys mialam jasniejsze wlosy i bardziej przyciagalam plec przeciwna, chociaz wiekszosc osob mowi mi ze w ciemnych ładniej... to mowi tylko jedno, blond włosy dodaja z 50% urody prawie kazdej kobiecie..;)

Gość taakataamjedna
nikt sie nie wypowie na temat, jest ciekawa waszych opinii, nie musze slyszec ze mam racje, chce poprostu wiedziec co sadzicie na ten temat, tylko prosze bez jakis wrzut ze jestem zazdrosna czy cos w tym stylu..., chociaz korci mnie byc znowu blondynka, chociaz ciemna:P

Gość Zuuuuuuzjka
DLATEGO sie nikt nie wypowiada, bo wszyscy czekają aż przeczytasz słownik otrograficzny

Gość jest jakis fenomem
jasnych włosów - wylansowany chyba przez marlin monroe ( nie wiem jak sie pisze ) i faceci maja chyba w głowie zakodowane ze blond to symbol sexu ( oczywiscie nie wszyscy). i powiem wam ze predzej obejrza sie za blondi niz za ciemnowłosą, choc przeciez ta druga moze byc o wiele ładniejsza. moja kuzynka miała ciemne włosy i owszem wzbudzała uwage, ale powieziała mi ze jak sie zrobiła na blond to nie mogła przejsc w spokoju, a przeciez twarzy i figury nie zmieniła.

Gość movering chyba tylko
dla ciebie innych tego typu sierot.

Gość wstydze
mi sie blondi nie podobaja...

Gość piatek
Tu gdzie mieszkam to 70% kobiet ma blad wlosy ale nie sadze , zeby wlosy zrobily z pasztetu pieknosc , ja sama mam czarne i w blond wygladalam okropnie.