Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonia

duża nadżerka

Polecane posty

Gość iwonia

moja ginekolog jest na urlopie, a że skończyły mi się tabletki poszłam do innej z tej samej przychodni. Przy badaniu stwierdziła , że mam ogromną nadżerkę i muszę natychmiast zrobic cytologię. cytologie miałam w styczniu ( 2 gr. -drożdżak, wyleczony) , moja lekarka badała mnie w maju i nic nie mówiła. Bardzo się boję!!!!!!!!!

Gość iwonia
powiedzcie coś :(

Byc moze Twoja Pani doktor jest nie kompetentna osoba.. nadżerka tak szybko sie duza nie robi musiala ja zauwazyc.. zmien lekarke

Gość mimiiiiiiiiiiiii
jelopy mnie leczyl i tez nie widzieli nadzerki, a gdy poszlam do innego gina to facet byl w szoku gdy ja zabaczyl, ja zreszt tez bo mi ja pokazal:o potraktowal ja laserem i ok juz jestem rok po zabiegu

Gość iwonia
a cy zabieg laserem boli i czy trzeba ostać w szpitalu na parę dni. Czy to zabieg ambulatoryjny? Wpadłam w panikę bo to podobno wstęp do raka :(

miałam tez nadżerke ale byla malutka.. moja pani doktor wczas ja zauważyla i zamrozila .. pomału sie zagoiła

Tez mam ponoc duza nadzerke, to stwierdzila moja nowa pani doktor. a co najsmieszniejsze poprzedni moj lekarz leczyl mi nadzerke i stwierdzil ze ja wyleczyl, nic juz nie ma bo byla bardzo mala. teraz nie wiem czy ten stary lekarz niedowidzial, czy nowa lekarka ma nadwzrocznosc.

Gość iwonia
A czy nadżerka jest naprawdę taka groźna (stan przedrakowy?)

Gość jamnik 123
a jaka miałaś gr cytologii?

Gość jamnik 123
juz doczytałam -2, nie jest to napewno stan przedrakowy ( tak może byc przy grupie 3 , ale i tu nie musi to oznaczać najgorszego) Miałaś tez zakażenie drożdzakiem i dopóki nie został wyleczony lekarka nie mogła usunąc nadzerki. Jeżeli jest naprawde duża to porozmawiaj z nia na ten temat. Mogło być tak, że nowa lekarka chciała na tobie zarobić. Co do usuwania małych nadżerek lekaże maja podzielone zdania.

Gość iwonia
dzięki. Cytologia była na początku roku, ciekawa jestem czy mogła tak bardzo się zmienić..