Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efelinqa

FRZYJERKA-rady porady

Polecane posty

Gość efelinqa
do mirietka SUPER ......REWELACJA.........

Gość efelinqa
anonimowa turystka polecam na wypadajace wlosy pic sok z pokrzywy dostepny w aptece i tabletki silica . no i opczywiscie przeslac mi fotke abym mogla doradzic fryzurke

Gość efelinqa
do kola------ proponuje co 3 mycie nakladac na wlosy Regenal z firmy wella powinno pomodz jesli nie to napisz polece cos innego.

Gość kola-----
Dziękuję bardzo., własnie szampon już kupiłam mam nadzieję ze pomoże :) troszkę drogi ale mam nadzieję ze warto :)

Gość kara79
efelinqa - mam pytanie mam krótke wlosy i chcialamsie ciebie zapytac na czym polega trwala podnoszona i ile ona sie trzymie na wlosach czy warta ja zrobc pozdrowienia

Witaj efelinqo!!! Mam pytanie, czy na problem włosów wypadających po ciąży pomoże ten wyciąg z pokrzywy? Kiedyś stosowało się wyciąg z czarnej rzepy - Seboradin. Proszę o pomoc, bo już trochę te wypadające włosy zaczynają mnie wkurzać ;) Pozdrawiam

Gość efelinqa
do kara79 ja nie jestem zwolenniczka trwalej wiec jej nie polece proponuje kupic plyn podnoszacy od nasady i ukladac mozna na gumie do wlosow

Gość efelinqa
do osetnica ja polecam sok z pokrzywy poniewaz sama stosowalam i pomagal :)

Gość kara79
efelinqa dziękuje za odpowiedz

Gość xyx
efelinqa jakie polecasz odzywki do wlosow te do splukiwania czy bez splukiwania

Gość efelinqa
do xyx tylko te do splukiwania

Gość xyx
efelinqa dziękuje za radę mam do ciebie jeszcze pytanie strasznie mi wlosy wypadają co bys mi poleciła na ich wzmocnienie czy są jakies dobre odzywki albo cos innego

Witam, Swietny pomysl z poradami! Ja tez mam pytanie, mam cienkie, liche wlosy, wypadaja mi po ciazy a do tego za nic w swiecie nie chca sie ukladac, do tego zafundowalam sobie fryzure mocno wycieniowana, taka mi polecono w salonie, i to dopelnia czare goryczy...Czy gdybym na to wszystko zrobila sobie lekka trwala na grubych walkach to moge liczyc na ciekawy efekt czy moze sie zdarzyc \"pudelek\"?

Cześc a ja mam dosyć mocne i gęste włosy i i zrobilam sobie trwałą. Mam pytanko jaką odżywkę byś mi polecila bo mam po każdym myciu problem z rozczesaniem i co do stylizacji? Chcialabym żebyś mi poleciła konkretne firmy i konkretne kosmetyki. Z góry dzięki

Gość efelinqa
do xyx proponuje pierw co mam wyprobowane na sobie czyli sok z pokrzywy dostepny w aptece i tabletki silica wzmacniajaca wlosy paznokcie i skore a to czego nie uzywalam to witaminy dla kobiet w ciazy

Gość efelinqa
do gayya trwalej na takie wlosy nie polecam pierw polecam wzmocnienie wlosow i obciecie wlosow jakis 1cm tylko powiedz fryzjerce aby ci ich nie przezedzala tylko zwyczajnie obciela a powinno byc lepiej. powodzenia:)

Gość efelinqa
do malinkaa7 zaczne od tego ze ja tylko pracuje na profesjonalnych kosmetykach firmy MATRIX wiec moge tylko z tej firmy polecic jest specjalna seria kosmetykow do kreconych wlosow jesli chcesz mozemy sie dogadac i moge ci wyslac kosmetyki z tej firmy. polecam

Gość kanalek
Ja tez mam pytanko.. w jaki sposob profesjonalnie obcina sie naturalnie krecone wlosy?

Gość efelinqa
do kanalek napewno po pierwsze nie obcina sie degazowkami ani nozem hinskim tylko zwyklymi nozyczkami a metoda moze byc rozna....

Gość efelinqa
do malinkaa7 zalezy jaki kosmetyk np.zel do lokow 35zl(o ile dobrze pamietam ) musialabym sprawdzic

Gość dorotabery
droga efelinge dziekuje za porade w sprawie upiecia wlosow prosze doradz mi jeszcze czym moge skutecznie odzywic wlosy po balejazu poniewaz jasne pasma krusza mi sie i wlosy staly sie bardzo suche stosuje odzywke schauma i jedwab w plynie ale to nie pomaga a poza tym jak uwazasz czy uzupelnic odrosty czy zafarbowac wlosy jednym kolorem i jaki kolor jest na czasie i polec mi tez dobra farbe dodam ze lubie brazy pozdrawiam serdecznie

Gość sysuniia
Witam czy ktoś używa kleju do włosów liquid gold??

Gość efelinqa
do dorotabery powiem ci tak ze to ze sie krusza to jest wina fryzjerki bo tak sie nie powinno robic chyba ze to bylo na twoja odpowiedzialnosc proponuje obciac przynajmniej centymetr wlosy i jakas odzywke regenerujaca zniszczone wlosya odrosty jasne ze pasemka z jakims czekoladowym brazem tylko ciezko mi doradzic bo nie mam fotki twojej :) pozdrawiam

Gość pytanie do ...
moge wyslac do ciebie mejla? :)

Gość hanuszka
hej:) mam pytanko :) a jaka suszarke jonizujaca bys poradzila, jaka firma produkuje wedlug Ciebie dostateczni dobre :) dziekuje z gory i pozdrawiam :)

Gość Diabelek666
słyszałam że można trwale wyprostować włosy jest do zabieg na zasadzie trwałej tylko że odwrotny, zamiast skręcać włosy to prostuje je. Mam pytanko ile to kosztuje i czy to jest bezpieczne?

efelingo!!! Bardzo prosze powiedz ,wlasciiwie po co jest GUMA PLASTIK ELASTIN -WELLI.Jak i kiedy ja uzywac.Dzieki.

Gość efelinqa
witam was dziewczyny:) wlasnie jade na szkolenie i jak wroce to odpisze bo troche malo czasu mam . pozdrawiam

Gość ZielOOne Jabłuszko
A ja mam problem: Jestem myszowatą blondynką i farbuję się na jasny blond farbą Garnier Nutrisse odcień 100 - i jak robię odrosty to reszta jest jaśniejsza ale jakimś cudem po tygodniu kolor się ujednolica :))) Ale wczoraj skusiłam się na farbę L'oreala Recital Preference, odcień 03 (b.b.jasny popielaty blond) i odrosty moga być - ale reszta wyszła kooru sino-siwego :P bleh!!!! jaką farbą potraktować włoski? bo to nie za ciekawie wyglada. Może Z Nutrisse Garniera jakiś blond ale tylko koloryzujący a nie rozjaśniający??? pomoze??? dodam ze zalezy mi na czasie i szampony i maseczki poprawiające kolor to nie dlamnie, jestem w gorącej wodzie kąpana i muszę wszystko robić "już zaraz natychmiast" :):):) czekam na odpowiedż, pozdrawiam :)