Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kukuryka

W obronie obgryzionych długopisów

Polecane posty

Chce ratowac od wyżucenia zuużyte obgryzione długopisy. Czemu one ladują w śmieciach? Nie lepiej byłoby ich mi podarować? Jesli mi je dacie to się przynajmniej nie zmarnują :P Aha i koniecznie musza byc obgryzione :P I brudne :P Byłabym wdzięczna za każdy podarowany mi obgryziony, brudny długopis.

Gość fvff
a gdzie je włozysz?

Prosze was o te długopisy - to nic Was nie kosztuje, a poza tym sprawicie mi radość. Nawet nie wiecie jaka to dla mnie przjemność zlizywać brud z długopisów :P

ja mam takie jeszcze z czasow jak mialem swoje zeby, stare egzemplarze wiec je za darmo nie oddam. zgadzasz sie na 20 zl za sztuke??

Jesli chcecie mi pidsarowac jakiś brudny obgryziony, długopis, to propozycje wysyłakjcie na adres Danielelgra@interia.pl Prosze, to nic wasd nie kosztuje

Gość jeju..............
a co zrobisz znimi??:> tez masz fetysz taki:P??

Gość jeju..............
łoł :D

Gość jeju..............
ale taki moj bys lizac chciala??:P a jak ja zebow nie myje albo mam afty??:P

to naprawde nic was nie kosztuje! Kazdy podarowany mi obgryziony długopis to kazdy uratowany długopis!

Prosze oddajcie mi swoje obgryzione i brudne długopisy, nieznanemu1 dajecie ciuszki to mi dajcie długopisy.

moze ktos powinien zbierac tez i np zuzyte chusteczki do nosa, albo zapisane zeszyty, albo papier sniadaniowy po kanapkach albo ... ja oatecznie moge podjac sie tych chusteczek :o chusteczki, chusteczki zuzyte zbieram !! :classic_cool: ps. z uszanowaniem dla autorki - przepraszam ze sie reklamuje na cudzym topiku 🖐️