Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos20

testy ciążowe

Polecane posty

Gość ktos20

Jak to jest z tymi testami. Słyszałam,że one lubią się mylić w strone, że stwierdzają ciążę, a tak naprawde jej nie ma. Jakie jest prawdopodobieństwo, że pomylą się w tę drugią nawet po zrobieniu 2 testów?

Gość ktos20
ej dziewczyny jak to jest to znowu ja. To prawda ze jak sie robi test po poludniu to nie wychodzi wiarygodny? Przeciez na ulotce nie jest nic napisane

Gość hahahahahahaha
hej, z tymi testami to różnie bywa...ja uzywam Quic view i jeszcze mnie nie zawiodły :)....jeśli robisz test przed terminem spodziewanej miesiączki, to rób rano...tylko, że od stosunku musi upłynąć conajmniej 2 tygodnie, a jeśli ci sie spóźni okres to możesz nawet po południu robić. Pozdrawiam :classic_cool:

Gość testy mylą się raczej chyba
na ujemnie :D a nie na dodatni wynik lekarz mi powiedział, że jeśli test wykaże dwie kreseczki to jest ciąża na bank, natomiast gdy wyjdzie ujemny, to jeszcze nie do końca wiadomo

Gość własnie testy jesli sie myla
moga pokazac ze ciazy nie ma, a jest. odwrotne przypadki to raczej bardzo rzadkoo. najpewniejszy jest test z rannego moczy wykonany po terminie spodziewanego okresu- najlepiej tydzien po spóznianiu sie miesiaczki - wczesniej wykoanany moze jeszcze nie wskazac ciazy bo jest za małe stezenie hormonu.