Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
plesniaweczka

czy ktos z was cierpi na depreche??

Polecane posty

rok temu mialam depresje. dostalam lekarstwa,nie pytajcie mnie jakie , ale nigdy ich nie wzielam. strasznie sie z tym zmagalam zeby z tego wyjsc. mialam takie dni ze nie moglam sie ruszyc z lozka. facet nie wiedzial co ze mna robic. myslal ze jestem hipohondrykiem. w sklepie bylo mi slabo ale tak na prawde nigdy nie zemdlalam choc raz mialam nogi z waty i na chwile sie osunelam .lekarze na poczatku nie wiedzieli co mi jest. potem trafilam do szpitala, ale z innych przyczyn, i to sie nasililo. po kilkukrotnym badaniu cisnienia przeze mnie okazalo sie ze kiedy czuje ze mi slabo cisnienie gwaltownie spada a potem gwaltownie rosnie.nie moglam sie ruszyc. zanim to wszystko sie zdarzylo mialam troche przejsc w zyciu i wytlumaczylam sobie, ze to nerwico-depresja czy cos takiego. i walczylAM. ZACIEKLE!!!zaczelam cwiczyc i zajmowac mozg roznymi madrymi rzeczami bo bylam bliska wariacji. cholewcia i pomoglo. choc czasem to wraca . oczywiscie juz jako lekka dolegliwosc. wiem ze to pryszcz i zwalcze to. bo to tylko moj mozg. a tu ja jestem panem!!!!!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować