Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariateczka

mam depresje czy co?

Polecane posty

Gość wariateczka

moze ktos ma cos podobnego , czy to choroba, fobia czy stres? mam wrazenie ze jestem infantylna, półgłówek, ,że nic nie wiem, nie rozumiem informacji przekazywanych do nie, nie umiem sie skoncentrowac. Czy moze jestem zacofana?mój mózg sie nie rozwija tylko usypia moze? Skończyłam studia dośc dawno i spoczełam na laurach. Nic nie robię, niczym sie nie interesuję, mam mały zasób słów czuje sie niedowartościowana. Z tym wiąze sie kolejna sprawa. Moje lęki i obawy o przyszłe życie moje mojego dziecka , którego nie mam a chciałabym. niemam , gdyz właśnie mam te obawy czy dam rade, czy będe w stanie zaoferowac mu godne, w miare normalne zycie? czy niestrace pracy? ciagle mam stany lekowe, a nie czuje sie wariatką. Czy ktos z was tez cos podobnego ma? jezeli tak porozmawiajmy. Co mogę zrobic by zaimponowąc partnerowi, bym miała jakąs wiedze na jakiś temat a tu nic. Pustka. Tylko kafeteria, plotki, czytanie brukowców. Ale cóz ja poradze ze to mnie interesuje?czytam jak maja inni, jak zyją i porównuje sobie ,ze ja mam tak czy nie mam tak. Mam chyba tez fobie, bo ciagle wydaje mi sie ze ktos coś ode mnie chce, ze mnie ocenia, ze wszyscy patrza na mnie, ze komentuja moje zachowania, ze nie lubią mnie. ie mam znajomych.Kazdy ma swoje rodziny , swój świat, a ja jestem sama. Myslicie ze dziecko by zmieniło zycie na lepsze? Ale czy wtedy nie stane sie kurą domowa która tymbardziej nie bedzie miała czasu na dokształcanie sie , czytanie ksiązek. Dokształcac to się chce ale tylko poprzez czytanie encykopedii, samouczek języka. A ja nie robię nic. mam doła i narzekam na los.

Gość wariateczka
tu sa chyba raczej sami sprawni, zdrowi, bez stresów, bez lęków, i szczęsliwi

Gość idz do lekarza to sie dowiesz

Gość marteczka55555
nie przejmoj sie mam to samo ale mysle ze nie jestes glabem skoro skaczylas studia!!!!!!!!!!!1

Gość wariateczka
masz to samo i jak sie zyje tobie? tak skończyłam studia ale wsteczniam sie juz, mały zasób wiedzy mam, mało wiem, szybko zapomnam, czuje się prostą babą od płłóga. a co u ciebie? jak ty walczysz?