Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkaaffkkaa

niewiem co mam zrobić

Polecane posty

Gość kkaaffkkaa

zaczełam pierwsze opakowanie cilest zaczełam 2 sierpnia w pierwszy dzień okresu.....a dziś jest 18 i ja nadal go mam niewiem co mam zrobic przestać go brać...czy brać nadal...mój gin..wyjechał na urlop...POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!

przy pierwszym opakowaniu to calkiem normalne ze masz plamienia. to sie dosc czesto zdaza. przy drugim powinno ustapic. to taki efekt uboczny-organizm musi sie przyzwyczaic do pigulek

brac i czekac do ostatniej tabl, z hormonami nie ma zartow. Jak nie przejdzie- a skonczysz tabsy to idz do innego gina:0 Powodzenia i pozdrawiam

Gość kkaaffkkaa
DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA ODPOWIEDZI...

Gość a dlaczego miałabyś
mieć okres po 16 dniach???? Skoro zaczęłaś brać 2 sierpnia to wzięłaś dopiero 17 tabletek. Jak weźmiesz 21, poczekasz 3-4 dni i okres się zacznie. Nie bardzo rozumiem w czym problem

Gość a dlaczego miałabyś
sorry chyba jeszcze śpię, bo zupełnie co innego zrozumiałam :-) To normalne takie plamienia przez pierwsze 3 miesiące. Nawet w ulotce o tym piszą

Gość kkaaffkkaa
hahahahahahhaha.przynajmniej się choć rozbawiłam...bo śmiesznie to wyszło...nic nie szkodzi,zle zrozumiałaś..mi też się tak czasem zdarza.Jak tak czytam o tym cilest to widze że większośc dziewczyn tak ma i to mnie troszke uspokoiło....dziekuje