Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdsf

CZY POLECACIE BALSAM BRĄZUJACY SOPOT ZIAJA?PLISS PORADZCIE !

Polecane posty

Gość asdsf

JUTRO WESELE SIOSTRY A JA BLADA A TYLKO TAKI MAM W DOMU:(

Gość posmaruj sie teraz z rana
i jeszcze na wieczór, tylko nie przesadzaj z ilością i smaruj równo a potem dokładnie umyj dłonie, ten balsam jest bardzo dobry i zobaczysz że jutro z rana skóra będzie miała ładniejszy koloryt

Gość posmaruj sie teraz z rana
i oczywiście wieczorem też sie posmaruj :)

Gość Tower B.
a dłonie żeby po umyciu nie były mocno białe posmaruje wacikiem, tzn wlej na wacik troche balsamu i posmaruj wierzch dłoni i miedzy palcami. Nie bierz za dużo bo jak rano się posmarujesz do zobaczysz czy w ciagu dnia ładnie wyszło i mozesz poprawic. Ten Ziaji akurat daje ładny kolor ale później brzydko schodzi. Udanej zabawy, zreszta jeszcze dziś możesz poleciec na jakies dobre solarium, na 10 minut.

Gość fdfd
dziewczyny ale ten balsam strasznie smierdzi..na weselu bedzie nawet czuć ..

Gość fdfd
dziewczyna siadzie przy jakims fajnym facecie przy stole i czar zniknie bo jak on poczuje ten smród to tragedia..ten balsam obrzydliwie smierdzi!

Gość asdsf
JESZCZE JEDNO PYTANIE: JAK MAM GO WSMAROWAĆ TAK ZEBY TWARZY NIM NIE SMAROWAĆ?:) CHCE MIEC OPALONY DEKOLT ALE JAK TO ZROBIĆ ?PRZECIEZ JAK WYSMARUJE SZYJE I DEKOLT TO BEDZIE WIDAC RÓZNICE MIEDZY TWARZĄ A PUDER NA TWAZR NIE WCHODZI W GRE BO GO NIE UŻYWAM :(BUUU

Gość Tower B
fdfd , wiem, że śmierdzi , ale Ona nie ma wyjścia :) Niw iem co to wyjdzie jak nie posmarujesz twarzy, ja bym posmarowała chociaz delikatnie , zeby nie było różnicy, albo idź na to solarium i poproś żeby dali TObie jakieś mazidło do ciała przyspieszające opalanie. Oczywiście jeśli ładnie na solarce się opalasz bo jak masz b. jasną karnację to nie polecam bo pewnie bedziesz czerwona

Gość twarzy sie tym balsamem
nie smaruje, poza tym różnica nie będzie aż tak widoczna po 2-3 smarowaniach, żeby twarz miała sie odcinac jako dużo bledsza, bez przesady

Gość dgfdgdg
a ja smaruje samąszyje i dekolt wlasnie a twarzy nie i jest oki. przeciez jak twarz wysmarujesz dziewczyno to bedziesz wygladac jak solara bo tam mocno brązuje ten balsam za pierwszym razem nawet!

Gość fddfd
dziewczyny nie polecajcie tego syfa

Gość fddfd
pozatym on zostawia smugi

TO JEST SYF NIE DOSC ZE SMIERDZI TO JESCZZE ZOSTAWIA TAKIE CHAMSKIE PLAMY I WOGOLE WYGLADA SIE JAK BRZOSKWINIA BLEEE

Gość tddddgg
macie racje!to syf

używałam belsam z Ziaji, ale należy pamiętać o umyciu rąk po nabalsamowaniu się, no i niestety moga powstać jasne placki, jeśli dobrze nie rozsmarujesz.