Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

femme-fatale

objawy ciazy-czy aby napewno??jak to mozliwe?

Polecane posty

nurtują mnie dwa problemy! 1)wspolzylam z chlopakiem i potem spozniala mi sie miesiaczka! zrobilam test ciazowy i wynik byl negatywny! potem dostalam miesiaczke, lecz mimo to dla pewnosci zrobilam drogi test, wynik ponownie okazal sie negatywny! a teraz mam jeden z objawow ciazy! lekko bola mnie piersi, a aureola wokol sutka jest zaciemniona i mam niebieskie linie na piersiach! czym spowodowany jest ten objaw?jak to mozliwe ze 2 testy mogly zawiesc, a ponadto miesiaczkuje! czy to mozliwe ze jednak moge byc w ciazy? 2)czy mozna przeprowadzac test ciazowy, po spozyciu produktow moczopednych, np.kawa, cola? z tego co wiem po spozyciu takich napoi, mocz jest slabiej stezony. czy przy mniejszym stezeniu moczu test moze nie wykryc obecnosci hcg? troche sie niepokoje...

po 1) z testami roznie jest, ja w nie nie wierze, mogly wyniki nie wyjsc. Znam wiele przypadkow kiedy mimo ciazy laski milay okres po2) dlaczego jeszcze nie zrobilas hCG? Bedziesz miec pewnosc 100% Powodzenia i pozdrawiam:)

Gość gdybys próbowała sie
obserwować i choć zmierzyc temperaturę z rana w pochwie przed wstaniem z łóżka przed miesiączka i po, to byś wiedziała wszystko ;) wystarczy poczytac na ten temat i troche się dowiedzieć o swoim własnym ciele

skoro tak twierdzisz ze zawsze wykrywa to dalej sie zadreczaj NIE WYKRYWA ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powodzenia

Gość ktos20
moze te linie to sa po prostu zyly ktore zawsze tam sa tylko teraz je zaczelas bardziej zauwazac

Gość myniaaaaaaa
moim zdaniem - nie ma możliwości , że jesteś w ciąży! Miesiączka wystąpiła, 2 testy powidziały , że nie jesteś w ciąży - więc......nie jesteś - to jest moje zdanie. Z własnego doświadczenia : w ciąży - piersi bardzo bolą! To , że teraz Cię bolą to może wynik huśtawki hormonalnej i tyle . Pozdrawiam