Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga312312

Szukam koleżanki, przyjaciółki z Łodzi

Polecane posty

Gość aga312312

Wlasnie znalazlam taki sam temat dla Opola i postanowilam stworzyc go tez dla Lodzi :) Hej dziewczyny! Jeżeli tak jak ja macie duzo koleżanek, fajnego męża (lub faceta), ale czasami brakuje Wam osoby, z którą mogłybyście pogadać o wszytskim, pójść na zakupy, umówić się na kawę lub wieczorem na piwko to napiszcie..... a jeżeli jesteście z Łodzi to już w ogóle byłoby fajnie.

Gość temat z lodzia sie nie sprawdz
il a szkoda bo tez z lodzi jestem

Gość LAURA31
ciekawe..też jestem z tego miasta..:)))

Gość wikusia767676
hej hej ja wlasnie szukam kogos z kim mozna pogadac, wysc do kina czy na spacer z dziecmi. jestem z lodzi:)

Gość justyska21
ja tez z lodzi:) ide juz spac ale w razie czego piszcie na gg - 8494371 pozdrawiam lodzianki:D

Gość hejo hej
ja tez jestesm z lodzi i chetnie sie dolacze do topicu:)

Gość justyska21
hehe, autorka juz tu chyba nie zaglada, calkiem dawno topik zalozyla:P

Gość wikusia767676
hej hej, jak fajnie ze ktoś tu zajrzal :)

Gość mel32
Witajcie! mam 32 lata i szukam koleżanki-przyjaciółki z Łodzi dzielnica Bałuty-od niedawna mieszkam w tym mieście i czuję się troszkę osamotniona,chciałabym poznać miłą koleżankę ,z którą mogłabym w wolnej chwili pójść na spacer , na kawę , na zakupy itp...pozdrawiam

Gość mel32
ja nie jestem tutaj po to by robić sobie żarty !poszukuję normalnej ułożonej osoby ,by móc się z nią zaprzyjaźnić porozmawiać tak jak wcześniej napisałam-pozdrawiam wszystkie osoby ,które odwiedzają forum i są w podobnej sytuacji ...na niepoważne maile nie będę odpowiadała.

Gość slodkilu
Blagam tylko nie aga:(

Gość takaZWYCZAJNAkobita
to jak sie z tobą skontaktować skoro maile odpadają.

Gość mel32
jak najbardziej proszę pisać na maila-ten poprzedni odnosił się do propozycji randki w niezbyt miłym tonie-a ja odpowiadam na maile od poważnych ludzi -)pozdrawiam cię cieplutko i dziękuję za maila - fajnie , że się odpowiedziałaś na moją wiadomość na forum...

Gość mel32
no i oczywiście mile widziani panowie, od dawna nie czułam w sobie mężczyzny...

Gość mel32
nie odpowiadam na maile o treści wulgarnej i erotycznej , bo widzę że nie brakuje w internecie ludzi dziwnych,mało poważnych !!!sprostuję,że mam męża policjanta i ta tematyka nie jest mi obca!!!poza tym uczulam,by nie wypisywać bzdur i nie podszywać się wykorzystując identycznego maila pod osoby !!!!ignorujcie wulgarne wpisy , bo ktoś kto reprezentuje jakiś poziom moralności i kultury nie wypowie się w sposób wulgarny na forum na którym porusza się poważne kwestie-)pozdrawiam wszystkich kulturalnych forumowiczów!!!

Gość fddfgdfghgh
ja jestem z Łodzi ale nie mam ochoty na kolezanki :) nudzą mnie

Hmm nikt nie zostawia kontaktu do siebie. Ja też z Łodzi. Chętnie poznam nowe osoby płci żeńskiej, które będą miały ochotę od czasu do czasu wyjść na jakąś herbatkę, piwko, pizze itd albo jakiś spacerek. Proszę żeby nie pisały do mnie osoby zainteresowane kontaktem wirtualnym tylko (długie rozmowy na gg, maile itd). Moje gg 4447031. Zapraszam :)

Gość gość
mel32 jak sie z Toba skontaktowac? mam 30 lat, calkiem fajna rodzine jednak brakuje mi kolezanki na spacer czy piwko wieczorem :)

Gość gość
Hej ja też jestem z Łodzi i szukam koleżanek jako damskie towarzystwo. Jestem szczęśliwa ale brak mi koleżanki, przyjaciółki do spędzania czasu, wyskoczyć do kina, na zakupy, na piwko.

Gość gość
Hej, Wpisy są dosyć stare a czy w 2018 roku jest kobitka szukajaca koleżanki z Łodzi?

Gość gość
Hej! Mi się przyda koleżanka z Łodzi. Mam 35 lat. Helen

Gość gość
Hej :) mam 23 lata i mieszkam w Lodzi, szukam kogos normalnego, fajnego oczywiscie kolezanki z ktora co jakis czas mozna wyskoczyc na kawe, rower itp. Czy kest ktos taki ?;)