Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociara23

Jakie są dostępne leki dopochwowe bez recepty???

Polecane posty

Gość kociara23

Witam które leki dopochwowe są bez recepty i jakie mają działanie - wpisujmy! Mam problemy z nawracającymi grzybicami i oprócz tego, że w mojej lodówce jest zapas leków, to chciałabym wiedzieć co mogę jeszcze dostać bez recepty??

Gość nuśkaa22
np. clotrimazolum maść 1% na infekcje, trzeba smarować kilka razy dziennie, a koszt jakiś niewielki

Gość dudu
a czy globulki clotrimazolum też są bez recepty???

Gość loninka
wczoraj chciałam kupić globulki i pani w aptece powiedziała że są na receptę. bez recepty dała mi krem ....

to prawde na leki dopochwowe tylko pan doktor niretety ja mam dobrego lekarza co dałmi dobre środki na ten problem ale trzeba uważać po prostu a dobry jest jogurt naturalny maść klotrimazolum jest słaba nie pomoże

Gość tyu5rrr
Ja też od czasu do czasu mam problem z infekcjami. Nie chodzę za każdym razem do lekarza, bo po prostu mi się nie chce i jak coś mi się przytrafi to od razu stosuję właśnie Clotrimazolum-lek przeciwgrzybiczy. Ostatnio jednak się naczytałam, że można sobie zrobić krzywdę stosując preparat przeciw grzybom na zapalenie bakteryjne, a tak naprawdę bez posiewu nie wiadomo co nas zaatakowało. To tak ku przestrodze :) Pozdrawiam :)

bez recepty można kupić albotyl oraz gałki propolisowe tylko uwaga to dla tych co nie są uczuleni na kit pszczeli ale są super powalają niejedną zarazę.

Gość blebleayya
LaciBios Femina , probiotyk z pałeczkami kwasu mlekowego też jest bez recepty. Mi gin polecił brać to po każdym okresie, żeby przywrócić naturalną florę bakteryjną, bo jak będzie zaburzona to i infekcje zaraz się przywleką... :/

Gość darkaa
Vagical- Globulki z nagietka, Floragyn i Lactovaginal (to z palczkami kwasu mlekowego na przywrocenie flory)

Gość jamnik123
a kulki z propolisu?

Gość blebleayya
też :)