Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ring

Kolczyki

Polecane posty

Gość ring

Chce sobie zrobic 2 dodtakowe kolczyki w uchu. Tylko w którym lepiej wyglada?:P Napiszcie :)

Gość ring
hihih to super :D bo ja mam lepszy lewy prfil ;) a nie wiecie ile mniej wiecej kosztuje przebicie jednej dziurki u kosmetyczki?

Gość A ja mam w prawymy PP
i za przebijanie igła u kosmetyczki płaciłma 9 a pistoletem zaplacisz cos kolo 13-15 razem z kolczykim oczywiscie za jedna dziurke :P

Gość agaaa84
Ja też mam w lewym 2 dodatkowe kolczyki :)

Gość ja mam trzy
w lewym i jeden w prawym, ale zastanawiam sie jeszcze na brwia ;) przebicie u kosmetyczki razem z kolczykiem 15 zl

ostatnio słyszałam ,zę jesli ma się kolczyk w prawym to znaczy ze jest się les....to oczywiście jakiś wymysł, alwe cóż. Mi bardziej się podoba w lewym. MAm 3 kolczyki za każdy 15zł (z kolczykiem) i 1 u góry w chrząstce (20zł z kolczykiem). A w prawym 1:)

Gość efefefe
e czemu wszyscy maja w lewym? ghehe ja mam w prawym:( i przebijal;a mi kolezanka zaostrzonym kolczykiem

Gość ring
Hehe ja slyszalam ze jest sie less jak sie ma w lewym :D lol, co region to inna wersja ;) jednak stawiam na lewe ucho, robie sobie 2 dziurki (razem bede miec 3:P) ... a wogole to mi tez sie w lewym bardziej podoba:D dzieki za odpowiedzi:)