Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajisza

WELONY

Polecane posty

Gość ajisza

macie zdjecia na rpawde ladnych welonow? :)

Gość rada.....
tak ta modelka z lewej ma sliczny :)

http://www.welony.com/pl-katalog,0,0,0.html - te z tej firmy są rewelacyjne!!! Widziałam je na żywo - są piękne. Można je zamówić w salonie Angel na ul Okrzei - zajebisty slep i super obsługa. Komplet welon długi 170 cm i kótki kosztować mnie będzie 220 zł.

http://www.welony.pl/ piękne welony i super obsługa. Kupiłam z tej strony welon nr 07 i jestem bardzo zadowolona!!!!! Babeczka przed kupnem welonu wysyła próbki materiału (tiul) i nitki, którą obszywają welon.

Do Kasiak84 - to ta sama firma z której ja welon zamówiłam... i też nr 7 !!! Jest piękny :) Napisz proszę ile zapłaciłaś bezpośrednio u producenta?? Ja zamówiłam w salonie suknien ślubnyh, czyli od pośrednika i zapłacę 220 zł za komplet długi i krótki

Ja zamawiałam jeden welon w kształcie koła rozmiar średni 1,4*1,4 tiul ecru opal a nici stare złoto :) to prawda welon jest prześliczny!!!! A zaplaciłam 130zł. Kupowałam go przez internet, dlatego przysyłała mi te próbki materiału i nici.

Bloomel a co najelepsze to welon wcale nie jest taki drogi, Ty za dwa dajesz 220 zł ale jakie dwa welony!!!!!! Piękne!!!! Orientowałam się przed kupnem w salonach sukien ślubnych to podobny (co prawda brzydszy) welon do mojego kosztował w granicach 180-200 zł tak więc zaoszczędziłam jakby nie było 70 zł. Wiem, że welon możka kupić już za 50zł, ale taki zwykły w oblamówką.

Ja też polecam ale kupno przez internet :D Nie miałam welonu z tej firmy ale był podobny do 26 był biały ze złotym (nie starym ;) ) haftem. Kasiaczku niedługo zresztą zobaczysz ;)

Mój kasiaczku kosztował 74 zł i był niezwykły przynamniej dla mnie. Musiał mieć coś w sobie jak go kupiłam przed wyborem sukni ;)

Aguu \"stare złoto\" to taki rodzaj nici ;) bardzo głęboki kolor zlota. No zobaczę i już się doczekać nie mogę :D

przecież wiem tylko mówię że ja miałam kolor nie starego złota ;)

Faktycznie cana nie jest wygórwana - słyszłam że za taki komplet welonów z wyszyciami trzeba dać gdzieś indziej około 400 zł. Kurcze taki ślub to jest wydatek. Wszystko drogie jak cholera - zwałszcza panna ma okropnie dużo wydatków (suknia, welon, buty itd). A potem jak się to sprzeda z 1 000 zł to będzie dobrze.

Dwa welony ponieważ do kościoła będę mieć przypięte dwa: dugi 170 cm - będzie się ciągnał za mną jak ogon :) i krótki a na weselu odepnę ten długi ogon i będe mieć tylko krótki :)

Gość do kasiak
ten two welon jest taki...żólty jak na zdjeciu, czy biały?jaką masz sukienke?

Gość basiag1981
ja planuje welon bardzo długi 3,5m ale suknie bez trenu i do tego diadem, poza tym chciałabym rozpuszczone włosy, może ktos ma jakies fotki z takim pomysłem. będzie wdzięczna za pomoc

\"Do Kasiak\" nie nie jest taki żółty, jest w kolorze ecru opal tzn bardzo jasny ecru na pierwszy rzut oka wyglada jakby był biały. To tylko wzór jest identyczny.

Acha suknię mam jasny ecru, welon jest idealnie dobrany do sukni nie ma różnicy w kolorze.

Basiu wysyłam Ci zdjęcia fryzurek :) szczegóły w meilu. Na resztę zdjęć wyślę w niedzielę wieczorem ;)

Gość deli24
Po 23.09 bedę miała do sprzedania piękny welon z haftem, biały, długi do kolan.

Gość basiag1981
Dzieki Kasiu za maila, w niedziele czekam na więcej.