Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiushka

CZY SĄ JESZCZE NA TYM SWIECIE FACECI, KTORZY NIE ZDRADZAJA?

Polecane posty

Gość katiushka

i sa uczciwi wobec swojej partnerki, sa tylko z nia i nie maja zadnych ukrytych romansow? Pytam o to, bo dotychczas wierzylam, ze zostalo jeszcze na tym swiecie troche uczciwych mezczyzn, ktorzy kochaja kobiete i nigdy by jej nie zdradzili, ale rzeczywistosc caly czas mi pokazuje, mi ze sie myle i ze nie mam co liczyc na znalezienie kogos takiego... Prosze o wpisy, Wasze doswiadczenia w tym temacie oraz opinie. Mam nadzieje, ze topic nie wywola oburzenia... ZAZNACZAM, ZE NIE JEST TO ZADNA PROWOKACJA!!!!!!

Gość mikasasa
mój jest na bank!zapewniam cie choc nie wierzy nikt.ja wiem to napewno!

Gość alfred
Wydaje mi sie, ze kazdy facet, jeżeli tylko ma okazję,to jej nie przepuści.

Gość katiushka
to zazdroszcze, choc wiem, ze czasem sie wydaje, iż facet jest uczciwy, a potem sie okazuje, ze jednak zdradza :(

mój ex był taki nigdy nie zdradził, ale za to był egoistycznym gnojkiem ;) ale takie zycie nie mozna miec wszystkiego ;) a swoja droga z tego co wiem to nadal jest wolny ;) więc nadzije pozostaje;)

Gość katiushka
to bylo do mikasasy

Gość katiushka
egoistow nie lubie, sama staram sie dawac jak najwiecej s iebie innym osobom

Gość katiushka
Myrevin, podaj jakies przyklady!!!!!

Gość klasa naaaa
mylisz sie tak bardzo...tak bardzo sie mylisz..mialam kiedys okazje widziec jak mój facet opierdolil (sorki)sliczną dziewczyne o nieznieksmiej figurze..bylo to conajmniej smieszne i niesamowite ale wam opowiem:bylam na weselu i tam byla taka sliczna dziewczyna .cudna laska..i ona patrzyla nonstop na mojego a on nic..i potem ja poszłan do kibla ..wychodze a tam w kacie moj facet stoi i nagle patrze (nie widzial mnie )idzie ta laska a nikogo nie bylo i ona taki teklst:"wyjdziesz ze mnana chwileczke na dwór"?a on na to do niej :"słuchaj nie wiem kim jestes ale prosze cie odpieprz sie ode mnie bo jakwidzialas jestem z kimś i neimam ochoty na romanse .pomylilas sie jesli myslalas inaczej" aż mnie zamurowało ..

Gość facet z ktorym
bylam 7 lat tez nigdy mnie nie zdradzil wiec istnieje jeszcze sporo wiernych

Gość klasa naaaa
pozatym mój facet nie wiedzial na bank ze akurat stalam za doniczką z wilekim zielskiem:):)hahaha

Gość katiushka
no wlasnie, na wymarciu, to takie smutne :(

A kobiety ktore nie zdradzaja nie sa na wymarciu? oczywiscie ! ze rowniez.

Gość alfred
Faceci dzielą się na takich, którzy szukają okazji i zdradzają i na takich, którzy ich nie szukają, ale jak sie nadaży...to czemu nie...i tak się nie dowie...

Gość katiushka
znam znacznie wiecej kobiet, ktore nie zdradzaja, niz mezczyzn, wlasciwie mezczyzn nie znam juz w tej chwili zadnych, tych ktorzy dochowuja wiernosci

Wpraszam sobie :) Nigdy nie szukalem , a czy okazje byly? oczywiscie , ale jesli kogos sie kocha nie zauważa sie nikogo innego. Sa jeszcze faceci którzy nie mysla siusiakiem a sercem. Ps: Lubie pierogi i pomidorówke

Gość ..Nitka..21
Hmm no jasie jeszcze nie przejechalam na moim facecie a jestesmy prawie 4 lata iplanujemy slub.On jest na prawde pozadny i zbyt zajety na to zeby szukac innej(oczywiscie ma tez wiele innych cech przez ktore by tego nie zrobil). Tylko,ze ja nie ufam do konca nawet sobie wiec i reki za niego nie dam sobie uciac!

Gość rakieta76
sa bo sam zostalem zdradzony i wie co to znaczy

Gość sdfsfdf
nohope ..to znaczy ze kochasz swoja laske i inne cie nie interesują?

sekunda by kogos zauwazyc, minuta by do kogos odezwac sie, dzien by zakochac sie, ale zycia nie starczy by kogos poznac...

Gość alfred
A ja znałam kiedyś dziewczynę, b. przeciętną z wyglądu, która chciała sie dowartosciowac poprzez zaliczanie facetów. Wiecie co mi powiedziała? Nikt jej nigdy nie odmówił, pomimo tego, ze mieli dziewczyny, zony, naprawdę nikt.

Tak Kocham i inne mnie nie interesuja! nie wiem czemu to takie dziwne.

Gość rakieta76
sa bo sam zostalem zdradzony i wie co to znaczy

Gość sdfsfdf
nohope czy ty sienie odniecasz innymi babami?jakos nie wierze

Gość koaaaaa
ja ci stary nie wierze ze cie inne nie interesuja..odmowiłbys przeslicznej lasce?napewno nie!

Gość alfred
Na poczatku rzeczywiście może byc zakochany i nie zwracac uwagi na inne, ale tylko na poczatku.

Nie wiem co przez to mam rozumiec? ze nie zauwazam innych \"ladnych\" \" interesujacych\" kobiet ? jasne ze zauwazam ale na tym konczy sie. Nie ma zadnej możliwosci zebym kiedy kolwiek zdradził swoja miłość chocby \"glupim pocalunkiem\" , nie ma takiej mozliwosci to poprostu wbrew moim uczuciom i charakterowi.

Gość koaaaaa
nohope tak gada bo pewno sie zakochal wa wtedy tak jest ze inne nie interesują :)haha