Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___ANET____

Zapomniałam wziąć tabletki ...

Polecane posty

Gość ___ANET____

Witam Biorę od dłuższego czasu microgynon ( 3 lata) , niestety wczoraj zapomnialam wziąć o stałej porze 18 :00 i wziąłam dopiero dziś o 13 :00 , nastepna tab. wezmę juz o stałej porze o 18: 00 , chciałam zapytaczy czy mogę dalej kochać się bezpiecznie z moim mężczyzną :) ? Dziękuje za odpowiedz Pozdrawiam Anet

Gość ____ANET____
? czy naprawde nie ma tu kobietki ktora moglaby rozwiać moję wątpliwości :) ? prosze o wyrozumiałość , zdarzyło mi się to 1 raz i naprawde nie mam pojęcia czy po takim okresie brania talbetek ma to jakies większe znaczenie .... ?

Gość ____ANET____
a co mi tam? popisze sobie sama ze sobą :-)

Gość ehhhhhhhhhhhh brak sil
to Ty bierzesz tabletki już 3 lata i przez ten czas nie zdążyłaś jeszcze ANI RAZU przeczytać ULOTKI????? Biore je też mniej wiecej tyle czasu.. i przez ten czas zdążyłam już kilka razy przestudiować ulotkę.. za każdym razem kiedy miałam jakieś wątpliwości!! Odpowiedź jest prosta i napisana właśnie na ulotce :)

Do 12 godzin jezeli sie nie wezmie to jestes zabezpieczona jesli minie 12 h to musisz sie dodatkowo zabezpieczyc. ja tez biore te same tabletki...

Bralam 8 lat anty, nie raz nie dwa zapomnialam nawet 3 dni brac je , nigdy nie mialam dodatkowego zabezpieczenia i wszystko bylo ok:) Powodzenia i pozdrawiam