Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttttttttsd

DLACZEGO NIE WYPADA ISC NA WESELE BEZ TOREBKI?

Polecane posty

Gość ttttttttsd

kurcze babcia mówize wstyd isc bez torebki .. aja nie chce torebki bo nie lubie:( mam zamaszystą spodnice elegancką i bluzke i ponoc do tego musi byc torebka:(

Gość eeeeeeeeeeetam
daj do kieszeni towarzyszącej osobie te drobiazgi, które chcesz wziąć i nikt przy wejściu sprawdzać nie będzie, czy masz torebkę czy nie. Chyba, że towarzysz się nie zgodzi, to aby ukryć szminke i dezodorant musisz mieć maleńką torebeczkę :-)

Gość ttttttttsd
cholera mam taką malusienką czarna torebeczke na długim pasku ale czy to modne jest to nie wiem..ona jest taka malutka i z zamszu>>

Gość eeeeeeeeeeetam
no i ok :-) Jak boisz się , że długi pasek niemodny, to go usuń i weż bez paska

Gość ttttttttsd
no a mam wyjscie?przeciez nie wypada>:(

Gość eeeeeeeeeeetam
do ==========hakuna No gdzies ten grzebyk czy dezodorant schowac musi, bo spoci sie na pewno. A trochę głupio było by trzymać to w ręku bez torebki :-) Tak, że babcia nie bacia, ale racje ma...

Gość jak nie chcesz brać
to nie bierz, a nie oglądaj się na babcie czy na konwenanse. Oszalałaś ? Na weselu moich znajomych 60-letnia kobitka zrobiła szpagat na środku sali bo chciała się pokazać, a ciotka mojego chłopaka przyszła ubrana w taką sukienkę że wyglądała jakby była wpół naga. Myślisz, że się przejmowały co wypada a co nie ?

Gość edek bez kredek
A gumki gdzie schowasz :D? Facetowi do portfela? Moze niech od razu założy :D

moja babcia uważa że do kościoła bez torebki nie wypada, jakby ją o wesele zapytać to pewni eteż tak powie. A ja nie chodze do kościała z torebką, bo uważam ja za zbędny rekwizyt.

Gość Elwirka222
Chcialam sie dowiedziec czy ktos z was kupował juz cos w sklepie www.petrini.pl bo podoba mi się tam jedna torebka. Rzmawialam na gg z osoba z tego sklepu i wszytsko wygladalo ok Ale wiecie przezorna zawsze ubezpieczona :-) Ja nie mam jeszcze doswiadczenia w zakupach przez internet a torebeczka kosztuje 120 zł