Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka 80

luteina 50

Polecane posty

Gość anulka 80

czesc spoznia mi się okres 8 dni jest to drugi miesiac od kiedy przerwałam tabletki antykoncepcyjne, w pierwszym okres miałam na 30 dzień, a w drugim miesiacu nic. sex uprawiałam w dni bezpłodne prawie przed spodziewaną miesiączką. dzis lekarka zapisała mi na wywołanie tabletki luteina 50 i powiedziala ze nawet jeli bede w ciaży to one dziecku nie zaszkodzą, czy ktos wie coś na temat tych tabletek?podkreslam, że mam obawy gdyż moj gin. jest na urlopie i poszlam do przychodni do nie znanej mi lekarki, test wyszedł nagatywnie, prosze o odpwiedz,

Gość skoro
test wyszedł negatywnie to w ciązy nie jestes a spozniający sie okres jest wywołany odstawieniem tabletek i to wszystko musisz wziąść tabletki ktore wywolają miesiączke ktora zatrzymala ci i to wszystko nie martw sie niczym

Gość niesworna
nie przejmuj sie ;) mi sie spoznial 9 dni po odstawieniu tabletek anty... ale wreszcie dostalam... chociaz nic nie bralam.. bedzie dobrze !! nie martw sie ;)

Gość xxxzła żona
ja też brałam te tabletki na wywołanie okresu (przez 6 dni) i nic. Potem okazało się, że jestem w ciąży. Dziecko urodziło się zdrowe.

Gość anulka 80
dzięki wam bardzo!