Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

migotka555

help

Polecane posty

mam taki problem jestem z facetem od 2lat mielismy mala przerwe ja odeszlam wrocilam potem on po zlosci ale wrocilismy do siebie i bylo ok/tzn. ja zaczelam miec wieksze wymagania zaczelam byc bardziej zazdrosna zaborcza ale bez przesady. ostatnio weszlam na jego pocztei zobaczylam ze dziewczyna przyslala mu zdjecia z pracy -razem pracuja i podobno ona leci na niego zrobilam mu afere i polecialy ostre slowa nawet o to co sie kiedys stalo. nie wiem jak sobie z tym poradzic czy przestac sie jego prosic ,dzwonic co 5 minut ale nie chce tez zeby odczul ze robie to po zlosci.jutro idziemy na grilla nie wiem jak sie zachowac? a co do tej dziewczyny to mowi ze go nie interesuje. najgorsze ze powiedzial ze nie jest moim mezem i tak naprawde to jak kiedys odeszlam od niego to nigdy mi tego nie zapomni i on nie musi juz sie starac. co wy na to????

jest zły na ciebie i pewno ci tego jeszcze nie wybaczył. dopoki tego nie zrobi, bedzie cały czas myslał ze to on jest pokrzywdzony i uprzywilejowany i moze sobie na wszystko pozwalać. Mysle ze powinnas teraz być zachować się bardziej stanowczo i byc twarda, bo wszystko wskazuje na to ze chłopak ma zbyt duzą pewność siebie..

Gość nic z tego nie będzie
czas ci to pokaże

u mnie bylo troche inaczej bo to moj chlopak mnie zostawil a potem po jakims czasie worcil przez jakis czas bylo to pomiedzy nami i przy kazdej powazniejszej klotni wychodzilo ze to przeciez on mnie zostawil ale jakos przeszedl ten okropny okres tylko ze ja nie staralam sie zeby byl zazdrosny i wyrzucac mu to co zrobil facet poprostu chce ci pokazac ze on tez moglby cie zostawic tak jak tyy jego i to jest wg mnie taki rodzaj zemsty moze podswiadomy wiem cos o tym pozdrofka

ale on mnie zaraz zostawil potem na prawie 2 miesiace tylko teraz zrobil sie taki pewny jeszcze bardziej jakby o tym zapomnial ze tez odszedl