Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Psycho Trop

Terminator

Polecane posty

obejrzalem sobie druga polowe i wkurzylem sie film fajnie zrobiony, widac ze wysoki budzet, swietne efekty (na tamte czasy), ale wkurza mnie takie podejscie do tematu to jak jeden z drugim strzelaja grozne miny n przyklad albo jak ten plynny rozkoszuje sie chyba z 10 sekund zanim dobije arniego maly mu gdzies spieprza, mamcia laduje spluwe, a ten w sadystycznym uniesieniu patrzy jak arnie sie czolga.. lbo jak plynniak przybija linde do sciany i kaze wolac malego po jaka cholere, skoro za minute sie w nia przemienia i sm to robi a skoro jego celem bylo zabicie ich dwoje to niezle wykombinowal jak na logicznie myslacego terminatora :o jedynka byla fajna maly budzet, ale o wiele bardziej wiarygodny ulzylo mi :o

Gość film superrrrrrrr
nawet dzis robi wrazenie.

Gość gniot dla ubogisch duchem

Gość omkanitka
Genialny film , ja najbardziej lubie dwojke jak Arnie staje sie good one. Teraz bedzie leciala ta czesc w wideo na zyczenie w tv ,,N" , polecam bardzo dobry film

Gość Film debesciak
Ale nie dla amatorow ambitnego kina typu Kieslowski, Bergman i inne gnioty... Uwielbiam takie filmy :D

Gość wujo
terminator, to super film, bardzo lubie takie filmy z efektami specjalnymi . chociaz ostatnio przezucilem sie na skazanego na smierc i t odruga serie, ogladam sobie w N dzieki VoD

W T4 ma podobno zagrac Christian Bale, ktory wcieli sie w Johna Connora ;). Jesli to okaze sie prawda, to film raczej napewno nie bedzie klapa(jak czesc III)...bo ten gosc przyjmuje tylko dobre i ciekawe scenariusze. Nie mowiac juz o tym, ze nie schodzi ponizej pewnego, bardzo wysokiego poziomu aktorskiego.

Gość Grunt zeby Arnold zagral
bez niego to juz nie bedzie Terminator tylko nedzna podroba ;)

Gość na mój rozum twórcy
totalnie sie już wypalili :-0 trójka była totalną porażką, więc nie spodziewałbym sie po czwartej części jakiś cudów :-0 nawet gdy zagra Christian Bale :-0 kimkolwiek on jest :-0

Gość Bunt maszyn byl zupelnie inny
bez atmosfery - zgadzam sie. Ale film mi sie podobal ;) Nie byl dla mnie "totalna klapa" ;)

--> bywam zlosliwy Jeśli po filmie science fiction spodziewasz się realizmu to wyrazy współczucia. Mógłbym argumentować oczywiście ze terminator miał imitować człowieka więc takie zachowania powinien mieć wpisane w oprogramowanie ale nie widze sensu. Przytyk co do braku realizmu jest tak samo absurdalny jak w przypadku bajki o czerwonym kapturku. Jakim cudem one(babcia i czerwony kapturek) przeżyły zjedzenie prze wilka ? Szok. --> gniot dla ubogisch duchem Hm.. mnie się film podobał, nie uważam go za jakąś rewelację...czyli jestem ubogi duchem tak na pół ? --> _ff_ Pożyjemy zobaczymy, oby to nie była kolejna ekranizacja a la Wołodyjowski czy Quo vadis.

Gość mi sie Wolodyjowski i Quo
Vadis podobalo!! :D Znaczy to stare Quo Vadis ;) No a Wolodyjowski tez taki bardzo nowy nie jest ;)

--> mi sie Wolodyjowski i Quo Ja mówie o kolejnych ekranizacjach. Ze względu na technikę mogą być lepsze.. z jakimś tam powiewem świeżości.. ale o odkrywczość będzie ciężko.

Gość aaaaa bo juz myslalam ze ja
jakis zryty gust mam (chociaz to swoja droga), bo mi sie te filmy bardzo podobaly ;)