Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cozrobicgdy

Moje marzenie- proste włosy! Pomożesz?

Polecane posty

Gość cozrobicgdy

Mam niby proste włosy, bez loków, ale koncówki strasznie się wywijają, co sprawia, że moje długie włosy wyglądają sporo krócej... co zrobić, żeby były proste? Tylko żadnych prostownic, bo nie chcę ich zniszczyć!

Gość POLTER ABEND
zrób sobie trwałą prostującą, zapytaj swojego fryzjera o ten zabieg.

Gość cozrobicgdy
no, ale ja właśnie nie chc zniszczyć tych włosów! Zadnych zabiegów.

Spróbuj nałożyć żel do włosów na końcówki i na szczotce je wysuszyć suszarką:)

Gość prostownice se kup

Gość cozrobicgdy
z zelem próbowałam... :(

Gość xiężniczka
nie wyprostujesz włosów nie nieszcząc ich. w profesjonalnych sklepach są dostępne płyny, które chronią włosy przed wysoką temperaturą, zapewniają im połysk i nawilżenie. możesz też kupić specjalne pasty czy kremy do prostowania przy użyciu szczotki i suszarki.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
.. nie ma innego wyjscia jak prostowanica.. ale uwaga ona tez niszczy wlosy.. strasznie wysusza koncówki.. mi tez sie wywijały ale znalazłam sposób.. oczywiscie nie spelnia moich oczekiwac w 100% ale nie mam co narzekac.. kup sobie taki żel.. firmy WeLLa.. pisze na nim SUPERSKRĘT.. krem prostowac loków.. wlosy są po nim dośc gładkie.. ja nakladma go na mokre jeszcze włosy ... i podczas suszenia suszarką przeczesuje włosy szczotką.. jest ok.. nic lepszego nie znalazłam narazie.. wiec używam tego:D pozdrawiam.. ps. za wszelkie bledy przespraszam..

Gość kiki__
jesli robisz to umiejetnie prostownica i stosujesz odpowiedznie kosmetyki i chjodzisz co jakis czas do fryzjera to nie ma obawy o wlosy wiem po sobie jade tak juz 7 lat i jakos sa zdrowe i piekne podcinam tylko koncowki co jakis czas

Gość cozrobicgdy
Jakieś pół roku temu udało mi się odratować swoje włosy! Wcześniej używałam prostownicy, lokówek, suszarek i moje włosy wyglądały strasznie, fryzjerka zabroniła mi już takiego kombinowania... muszę teraz nawilżać włosy... a jakieś kosmetyki na wyprostowanie?

Gość diorss
polecam, loreal hot liss na allegro kosztuje ok 14 zł. świetne! lepiej prostować zelazkiem bo mniej niszczy włosy:)

Gość wddwq
to nie mozesz prostowac tylko koncowek i co pare miesiecy je podcinac.