Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suoneczko

tanie rozmowy telefoniczne na irlandzki numer kom...

Polecane posty

w jaki sposób mogę w miarę tanio zadzwonić do irlandii na numer komórkowy w sieci Vodafone....koniecznie muszę zadzwonić a nie chcę płacić fortuny!! poradzcie

pomoooooooocy!!!!!!!!!!!!! a jeśli np kupiłabym kartę chipową tp.....tylko ile tych impulsów muszę kupić....bo to pewnie będzie strasznie zżerało :/

Gość themonic
Czesc!mieszkam od ponad dwoch lat w Irlandii:)ja tu zostaje.Najtaniej bedzie jak Twoj znajomy/a zadzwoni do Ciebie z Vodafone, najlepiej na stacjonarny telefon,na komorki wychodzi bardzo drogo.Ja sama mam Vodafone.Koszt polaczenia z Polska na tel stacjonarne jest taki sam jakbym dzwonila do kogos tutaj na miejscu:)bardzo tanio!!!!!!Polaczenia z Polski do Irlandii sa bardzo drogie, probowalam wszystkiego. Najprostrze i njatansze jest Gadu Gadu:))pozdrawiam

jesli masz mozliwosc uzywania kompa naladuj sobie konto na Skype-smsem...wtedy ty dzwonisz z kompa na komorke irlandzka...ewentualnie jest karta chyba dzwoneczek?mozna kupic na poczcie ale masakryczna cena... jesli z Irlandii ktos dzwoni z Vodafone na Twoj stacjonarny to placi 0.09 euro centow za min, na komorke 0.25 euro centow

Gość gość
Polecam extravoip i ogólnie etelefonię - tutaj masz rozsądne ceny. I bez negatywnego wpływu na jakość.