Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KArolcia-słoneczko

sex

Polecane posty

Gość KArolcia-słoneczko

czy sex boli?? mój chłopka namawia nie na sex ale ja sie obawiam ze to będzie bolało powiedzcie mi czy to boli jeśli mężczyzna przebij aci błone dziewczną czy to boli dziewczyny prosze piszcie

Gość obawy sa raczej przed zajciem
w ciąże ,a nie przed bólem w seksie...Seks przeciez jest najprzyjemniejszą rzecza w doznaniach fizycznych człowieka..

Gość neissi
Karolciu różnie to bywa. Jedne boli, drugie nie. Jedno jest pewne. Musisz sama być do tego przekonana. Wtedy wszystko przyjdzie samo i żadna myśl o bólu nie przejdzie Ci przez glowę :) Kiedy pragniesz swojego partnera, podniecasz się i wydzielasz lubrykanty, co powoduje, że facet nie musi się w Ciebie wdzierać siłą i powodować przez to bólu. Pamiętaj tylko, że to Ty musisz tego chcieć.

Gość Ewwa20
mnie nie bolało :))

Gość ---------
mnie bardzo bolało :/ Nie lubie tego wspominać :/

Gość 098765432123456765
mnie teżżżżżżżżzzz wrrrr.aż popłakałam się z bólu... ale teraz juz ok:)

Gość kaciatka
Mnie bolało jak pierwszym razem to sie miałąo stac, weiec odłożylismy na inny raz bo nie mógł wejsc we mnie. Aza drugim razem na samym początku troszke a potem to juz posżło gładko. Ale przyjemnosci nie zaznałam długo, orgazmu musiałąm sie nauczyć z czasem, dojrzec do tego:)

Gość ojejj
Ojj..mnie bolało i to bardzo. Nawet zemdlałam, a miałam wtedy 22lata. Jednak chłopak , a obecny narzeczony był bardzo wyrozumiały. Przyjemność z seksu zaczęłam odczuwać dopiero po 1,5roku regularnego współżycia.