Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

parura

wpisujcie kosmetyki ktore proponujecie.. moze komus sie sprzyda

Polecane posty

Gość nivka....
nivea soft dobry dla kazdego sunsilk bez splukiwania odzywka do wlosow zniszczonych blyszczyk eveline 3d colour fix

Gość bonk
lioton na rozstepy?? z tego co wiem to jest na zylaki ja proponuje kosmetyki avon sa super... i jeszcze eris

Gość to jak to jest z tym liotonem
? dobry on na te rozsteoy czy nie

Gość dfb cvbdbdbdf
no jak w koncu?? nikt nic nie wpisuje...

Gość avon to syf

Gość bardzo dobre sa kosmetyki
Thalgo, zwłaszcza do pielęgnacji ciała Miałam taki krem ujędrniający do ciała- działał bez zarzutu.

Gość vvjvjvvvjvvhvhv
avo to nie syf... jauwazam ze jets spoko...najlepsze sa perfumy... nie drogie a trwale i pieknie pachna

uzywalam kiedys avonu-nie czarujmy sie, nie perfumy a wody toaletowe to raz a dwa trwale?wole kupic rzadziej a jeden kosmetyk niz skupowac gowna po 10-20 zl.znane markowe firmy sa ok, za tusz zaplacisz 50-60 zl, ale rewelacja.blyszczyk sally hansen, perfumy chance chanel, starczaja na bardzo dlugo, tusz loreal, kredki loreal, balsamy do ciala itp olay, krem do twarzy olay/loreal/ponds, lakiery do paznokci sally hansen, szampon palette/dove(seria rozowa), poza tym szampony i odzywki kupuje u fryzjera, i rowniez sa bardzo wydajne, podklad maybelline/loreal/cover girl, cienie podobnie...jak ktos chce moge podawac dokladne nazwy produktow ktore sa na serio dlugotrwale i daja taki efekt, jaki sie oczekuje. ps. wiem , ze drozej, ale nie psujmy sobie twarzy kosmetykami z targu, a w dzialanie podkladu za 5 zl nigdy nie uwierze.pozdrawiam

Gość wiesz co ja wole
kupićkrem dla dzieici i mydełko za paręzłotych i nie faszerowaćskóry chemią. A im droższy kosmetyk tym (często) więcej chemii więc ja dziekuję za takie "dobre" kosmetyki. A różnicy w działąniu nie widze miedzy szamponem Elseve a firmy Joico. Podobnie Clarins-kremy np... Sorry ale chemięto ja mam w powietrzu i wodzie i to mi wystarczy. Wolę kupić olej sojowy np i wcierać w skóre zamiast drogich olejków Clarins itp.

Gość mnie interesuja
te dlugotrwale..czrnulkany...chodzi mi o kolorowe kosmetyki..bo niestety mam cere tlusta i po godzinie..wygladam beznadzjenie jak sie umaluje jakimis maybleinam i astorem

rowniez mam tlusta cere, a wiec zaczne od podkladu-maybelline anty age, super matuje, niemal zlewa sie ze skora, nigdy po nim nic nie wyskoczy i nie bedziesz sie \"swiecila\" przez nastepnych kilka godzin. Pojedyncze cienie Loreala, albo potrojne cover girl nigdy sie nie zleja, tylko pamietaj, przed nalozeniem cienia na powiekiem, delikatnie przypudruj ja sypkim pudrem. roz jesli uzywasz-maybelline, podobnie z pudrem sypkim, ale z doswiadczenia wiem, ze sam podklad maybelline daje wystarczajacy efekt, nie trzeba poprawiac sypkim. I co wazne, wystarczy go odrobinka i juz jest ok, nie masz efektu ani uczucia maski.jesli kredki do kresek to ja juz wspomnialam tj, loreal-dlugotrwala, naloz na cien badz na przysypane delikatnie pudrem powieki, maybelline, tylko serio dry....seria wet jest bardziej dla kobiet ktore maja przesuszona skore, tusz loreal volumine odzywka+tusz(szczoteczka-grzebyczek)tak dlugich i pogrubionych rzes jak po nim nigdy nie bedziesz miala, uwierz, opakowanie zloto-czarne....blyszczyk, nie wiem czy w Polsce jest firma sally Hansen, jesli jest to blyszczyki od niej, ktore dodatkowo daja efekt plump, czyli spulchniaja i powiekszaja delikatnie usta, natomiast jesli nie ma to ja jestem zadowolona z blyszczykow maybelline(jesli zalezy ci na tym efekcie to czytaj na opakowaniu, ze daje efekt plump, a jesli nie to wszystkie blyszczyki maybelline, loreal)konturowki loreal, max factor, cover girl...coz jeszcze?

Gość Maski SPA-dla kazdego.
firmy zepter, zastepuja mi wizyty u kosmetyczki. Wspaniale nawilzaja moja przesuszona skore. Moge ich urzywac w domu kiedy mi sie podoba. Po prostu swietne.

Gość mnie interesuja
jeszcze tylko jedno..czy ten fluid dobrze kryje niedoskonalosci?

Gość ja uwielbiam podkłady
Clinique, bo są świetne, długotwałe, nie mają tłuszczu i nie sa perfumowane i są dośc tanie w stosunku do jakości:) Używam już kilka lat i nie zamienię;)

tak dobrze kryje, nawet powiedzialabym, ze bardzo dobrze. Clinique to fakt, bardzo dobra firma, chociaz nie wiem jak w Polsce, ale tu w stanach jest dosc droga(tzn cenowo wychodzi tak jak maybelline, loreal, cover girl itp)tylko ma mniejsza game kosmetykow w porownaniu do konkurencji., perfumy Clinique sa bardzo ladne.

do włosów tylko szampon herball essences!jest super,sama go wygrałam bo nigdy bym nie kupiła(kolezanki mówiły ze beznadziejny).a teraz tylko nim myje włosy.po wysuszeniu są lśniące takie delikatne i miękkie a jak pachną-dwa dni czuć-mówie serio.to mój najlepsze szampon

Gość _różowa_
Możecie mi polecić jakiś dobry róż w cenie 20 - 30 zl???

Gość niebieskoookaa22
podkł. Clinique ok. 120zl

Gość niebieskoookaa22
jeśli ktoś ma problem z sucha podrażniąną skórą to na ratunek=> NANOBASE jeśli ktoś poszukuje podkładu kryjącego to => EL Double Wear a do suchych, zrogowaciałych:P pięt i do dłoni => Maśc z vit.A

Gość podkłady Clinique kosztują
108zł. Wszystkie.

a to jednak tu sa tansze w granicach 15 $, czyli na polskie warunki to nie jest wcale malo...tak wiec ponownie ppolecam maybelline, z tego co kojarze jego mozna kupic po przystepnej cenie.pozdrawiam.

a moze polecicie cos w graniocach 15 do 25 zł.. niestety nie stac mnie na lepsze kosmetyki.... chodzi mi o kolorowe i balsamy itp najlepiej do cery suchej... wrażliwej, i naczynkowej

Gość ldnhfkbjcbnjnb
podnosze

Gość ja polecam tusze do rzęs
Estee Lauder i róże Chanel- są doskonałe:) Ostatnim moim odkryciem jest Błyszczyk Clinique- suuuuuuuper:)

Gość tanie a dobre
a ja zaproponuje tanie a dobre tzn szampon timotei do wlosow farbowanych czeresniowy, make up miss sporty so soft, a takze manhatan ziolowy, blyszczyki z manhatanu, krem do skory wrazliwe Ziołolek, a także odzywka do wlosow z rossmana do wlosow farbowanych....

Gość susanka 23
a ja polecam mleczko ujędrniające do ciała lancome. Cudownie wygładza i napina skórę, pięknie pachnie i idealnie się wchłania.