Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

parura

wpisujcie kosmetyki ktore proponujecie.. moze komus sie sprzyda

Polecane posty

Gość niebieskoookaa22
a jaka jest pełna nazwa tych błyszczyków z Clinique?:) kremy z Erisa do cery naczynkowej są do 20zł, zarówno Lirene jak i PharmacerisN ktoś też chwalił Bilendę Kasztanowiec do cery anczynkowej- ja nie miałam :)

Gość Heheheheheheh
a ja polecam krem Babydream z Rossmana, taniutki, naturalny. Całą seria tych kosmetyków jest genialna ;) Poza tym polecam szampon i odzywke Elseve, Dove i Pantene-do wł. farbowanych.

Gość bielu ś.......
rossman?? te kosmetyki sa jakte z biedronki.....

1. Błyszczyk Juicy Kiss Wibo. W Rossmanie kosztuje 5 zł. Ma zapah gumy orbit dla dzieci. Jak na tak tani błyszczyk bardzo długo utrzymuje się na ustach. Nawilża je, staja się lśniące i kuszące. Ma delikatny rózowy kolor, który optycznie powiększa usta. Wiele błyszczyków stosowałam, ale ten ciągle mam w torebce:) 2. Pomadka w płynie Full Volume Rimmel- ma za zadanie powiększenie ust, nie powiększa ich ale czuć mrowienie i chłód na ustach. Fajnie błyszczy, drobinki są idealnie stopione. 3. Podkład Lasting Performance MF- dobrze kryje, całkiem nieźle matuje moją tłustą skórę. Mam już 4 opakowanie, jest wydajny i nie szkodzi cerze.

Gość ele seria babydream
po prostu jest dostępna w rossmanie i jest sto razy lepsza niżpolskie firmy, produkty dla dzieci polskich firm i lepsze niżJohnson. I mająmało chemii-a to jest dla mnie najważniejsze. Nie porównuj ich do tanich chemicznych "kosmetyków" produkowanych dla biedronki itp. Babydream mająswojąstrone, wszystkie atesty, sądelikatne, bez barwników itp, i sąprodukowane w Niemczech.

Gość no sory ale Johnson też ma
swoją stronę:o Co to ma do rzeczy?:o Ja polecam profesjonalne kosmetyki do włosów Joico:) Są REWELACYJNE. I Kerastasse- tak samo:)

Gość kocmouszek....
up

Gość uh a ja Joico nie polecam
niestety jak dla mnie to śmierdząi niewydajne i brzydkei włosy mam po nich.... Umberto gianini za to ma fajne odżywki, dostęone na pewno w Ireland

Loreal professional BLONDE SHINE do wlosow blond i rozjasnianych . Jest SUUUPER :)

Gość yjhnfhnf
tusz rimmel extra super lash , krem do skory wrazliwej linomag z firmy ziololek

Gość kocmouszek....
up

Gość gfncvb vc
ziaja tania i spox

ziaja krem pod oczy 100 procent, ziaja plyn do higieny intymnej, krem linomag z ziołoleku

Gość vdshbvgsdbvdmhvb
wszystko to szajs