Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marin

czekoladowy błyszczyk part 2

Polecane posty

otóż nie ma nigdzie tego z inglota :( i zadnego innego :( :( gdzie moge kupic JAKIKOLWIEK czekoladowy błyszczyk?

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
w avonie

Gość Agnieszka z deczka
Tego z Avonu nie polecam, okropnie śmierdzi chemią, nie ma nic wspólnego z czekoladą.

Gość uuuup
a nie ma z firmy aa? chyba jest! mają waniliowy, grejpfrutowy, i wlasnie czekoladowy. Albo z manhattana. :P

Gość Candy_Crazy_GIRLL
CZEKOLADOWY LIP SMACKER! (www.LipSmacker.pl). Mój ulubiony to mleczna czekolada M&M's, ale są też miętowe pastylki w czekoladzie, albo czekoladowo - wiśniowy w puszce. Boskie są xD Sporo różnych blyszczków w tym czekoladowych jest w sklepie internetowym www.Butik4Girls.pl. Np Maybelline Shiny Licious czekoladowo - wisniowy, albo czekoladowa pianka. Jest ich masa :) Na pewno coś wybierzesz :) IMO najlepszy jest czerwony M&M's i czekoladowo - miętowy :)

Gość ala21
Ja ostatnio uwielbiam czekoladowowiśniowy smacekrs w takiej puszcze serduszko xD Słodki jest. Pachnie genialnie smakuje jeszcze lepiej. Ja lubię takie nakładane palcem :) Kiedyś miałam jeszcze taki kakaowy w tubce ale niestety firmy nie pamietam. Najpewniej Rimmel albo Maybelline ale nie widziałam go dawno więc pewnie wycofany.