Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprzygotowany

Jestem zupełnie nieprzygotowany do dorosłego życia.

Polecane posty

Gość obnizammmmmmmmmm

Gość grzmot
To ja moze ci dam inną radę. Spróbuj być po prostu pogodniejszy. Napisz sobie na kartce nazwiska ludzi , a może przyklej zdjecia - takich osób , ktore cię doładowują , dodają energii i chęci do życia. Napisz tam tez , że nic nie musisz nikomu udowadniac , że życie jest po to , żeby być szczęśliwym. Jak będziesz pogodny, to naprawdę z każdym problemem sobie poradzisz i nawet nie będziez sobie zdawał sprawy , .że to był problem - zwyczajna rzecz do załatwienia.

Gość nieprzygotowany
do grzmot Nie ma takich ludzi

Gość hmmmmhok
masz jakies marzenia??? jaki chcialbys byc? jak siebie widzisz za klka lat?? znasz odpowiedz na te pytania?

Gość nieprzygotowany
Niestety nie znam odpowiedzi na te pytania. Gdybym znał z pewnością byłoby mi łatwiej.

Gość hmmmmhok
ja na twoim miejscu teraz zrobilaym tak ze napisalabym sobie dobre CV i rozsylalabym do roznych firm a najlepiej zrobic to osobiscie poprostu idac do firmy i skladajac swoja aplikacje. nie wiesz co chcesz robic i ciezko jest teraz Ci na to odpowiedziec wiec czas chyba troche bardziej siebei poznac. zrobisz to jedynie poprzez nowe doswiadzcenia i przygody. teraz jest dosc dobry okres bo prawie wszedzie brakuje pracownikow, wykorzystaj to. na pewno znajdziesz prace poarcujesz i zobaczysz czy to Ci sie podoba , czy nie. ak nie to zaczniesz znow szukac

Gość nieprzygotowany
Jak to wysyłać CV? Ja nie zamierzam się wyprowadzać z mojego miasta!

Gość hmmmmhok
ooo to super juz cos wiesz:) swietnie wiec mamy jakis punkt zaczepioenia - chcesz zostac w swoim miescie. mowac wysylac mialam na mysli - wysylanie CV na e-maile. jest wiele ofert gdzie masz podane tylko adresy skrzynek i innej mozliwosci nie ma. :)

Gość hmmmmhok
jednak jesli masz podany tez adres firmy - zawsze lepiej idz tam osobiscie

Gość nieprzygotowany
Nie sądzę, żeby w moim mieście było wiele takich firm.

Gość hmmmmhok
a jak duze jest Twoje miasto? ilu ma mieszkancow?

Gość nieprzygotowany
25 tys.

Gość hmmmmhok
wiec kilka firm jest. idz do urzedu pracy i sprawdz jakie sa ogloszenia. zapisz sobie numery, adresy, nazwy firm. nie patrz na to ze gdzieniegdzie potrezbuja ludzi z doswiadczeniem - na to nie patrz tylko odwaznie tam idz i skladaj CV no i czasem tez chca listy motywacyjne. mozesz tez poprostu przejsc sie po roznych firmach bez wzgledu na to czy potrezbuja kogos czy nie i zostawic swoje dane bo jak beda kiedys kogos szukali to wtedy juz beda mieli Twoje dane:)

Gość hmmmmhok
moga to byc firmy, fabryki, biura, sklepy... no wszystko

Gość 0987654321
no i co sie stalo z nieprzygotowanym? bo ja mam tak samo, jestem dziewcze, ale samotna, odseparowana od rodzicow choc mieszkajaca z nimi, nie bawia mnie imprezy, glupie zarty, posiadówki, nudzę sie po prostu teraz chcialabym miec garstke zaufanych przyjaciół i zwiedzac swait, uprawiac jakies sporty, miec swoja pasje....juz wyroslam z imprez :O

Gość kurka domowa
ja też mam tak samo nie wiem do jakiej pracy iść tylko u mnie jest gorsza sytuacja bo ja mam tylko średnie wykształcenie

Gość przeźroczysta zawieszka
kurka mam to samo

Gość przeźroczysta zawieszka
Moje życie jest takie beznadziejne ,nic mi się nie udaje (poza chłopakiem) wiem że to już dużo ,ale i tak nie zawsze się ciesze z miłości życie mnie przytłacza, pracy nie mam ,nie daje rady tak zapiep*ać 7 dni w tyg. bo tylko taka praca jest wszędzie niedziele i może dadzą ci wolny dzień za nią, ale w większości nie ,rypiesz jak wół za niecały tysiąc zmeczony bez czasu na cokolwiek energii.dziękuje i nie mam pracy... Nie oczek€je bóg wie czego tylko niedziel wolnych dla siebie,rodziny tego 1 dnia wolnego.Markocieje coraz bardziej ,nie układają mi się kontakty z ludzmi...chciałabym nie istnieć