Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widze ze

ty od baski

Polecane posty

Gość widze ze
wiele, wiem ze z gnojem nie gadam ktory zastanawia sie nad seksem analnym ja mam 32 czemu niestety ? z natury nie jestem ciekawska ale ten temat mnie rusza bardzo

Gość ggggggg
a wiesz... nie zawsze jest tak jak by się chciało

Gość widze ze
wiem ale czasem to siedzi w naszych glowach. mam znajomego, oboje nie mogli i adoptowali (to dobry pomysl zreszta) a teraz ona jest w ciazy znam sporo taakich przypadkow. mysle ze to jakas blokada w glowie jest.

Gość ggggggg
u nas to chyba nie blokada

Gość widze ze
nie rob takich dlugich przerw bo zaczynam o nim myslec, prosze :( u nich byly trzy invitro, skutek zerowy a teraz zreszta...sama chcialam kiedys adoptowac.

Gość ggggggg
przerwa była techniczna-coś z kompem co pożarliście się ?też otwarcie zapytam

Gość widze ze
dluga historia i niestety bynajmniej o meza nie chodzi, dlatego zalosna :o

Gość ggggggg
o laska to wtopiłaś przemyślałaś wszystko dwa(1000) razy,co tracisz co zyskasz

Gość widze ze
wiem, wiem, to nie takie latwe dlaczego nikt mi nie powiedzial, ze zycie doroslego czlowieka wcale nie jest proste cholera nawet nie mam z kim pogadac

Gość ggggggg
nie panikuj,zycie dziecka też nie jest takie proste,klasówki z matmy pamiętasz(taki joke na poprawe;) ) słuchaj 70 % sytuacji można odkręcić a przynajmniej się postarać

Gość widze ze
tylko dlaczego pakuje sie w kolejne staram a glupiam przepraszam mam wieczor uzalania sie nad soba

Gość ggggggg
a wiesz myśle,ze dobrze trafiłaś,bo ja akurat przeważnie służe za ścianę płaczu a mozesz coś blizej napisać?

Gość widze ze
a co tu pisac...wstyd mi jak diabli jestem glupia, naiwna i do dupy jestm zla matka i zona, nie nadaje sie do niczego, mam klopoty z psychika i do tego jestem pedantka wspolczuje mojemu mezowi

Gość ggggggg
no i na pewno samokrytyczna ktoś Ci w głowie zawrócił?

Gość widze ze
dalam sie zabalamucic ja mala dziewczynka i place za to juz ponad trzy lata, w miedzy czasie trafil sie "zapominacz", leki na depresje i ...Jezu jak mi wstyd...

Gość ggggggg
mam pytanie czy ty kończyłaś te związki? chyba nie,co?bo mi te leki wjeżdżają ,

Gość widze ze
nie wiem kto je konczyl, moze moja pieprzona duma, moje fanaberie..nie wiem piszesz ze samokrytyczna..mam 32 lata, wygladam dobrze jak na te lata a jednak...chyba "czegos" mi brakuje i chyba o to w tym wszystkim chodzi

Gość ggggggg
mam znajomą,która też stawia wszystko na jedną szalę albo zabawa i szaleństwo albo rodzina ,i tak w kółko,nie potrafi się zdecydować niewiem,niewiem ,nie znam Cię na tyle,zeby coś tu naskrobać moze potrzebujesz ciagłej adoracji?wiesz mąż po kilku latach to już nie to musisz się zdecydować co dla Ciebie dobre,lawirowanie na krawędzi może się kiedyś skończyć źle

Gość widze ze
wiem i dziekuje Ci bardzo za "wysluchanie" uspokoilam sie wiesz..to jest tak, nie potrafie zrozumiec (to paranoja jest w moim przypadku) ale jak mozna sie bawic ludźmi, chodzi mi o cos co nie jest zobowiazujace (tak jak te moje uklady) jak mozna z ludzi robic sobie zarty. sypiam z kims bo to mi sprawia przyjemnosc...nie to nie ale czemu ludzie tak klamia przepraszam za chaotycznosc.

Gość prosze poradźcie
widze że, to mój topik "ja świnia on bawół" nie poprawił Ci humoru? Co tu sie wyrabia, jak mnie nie ma????

Gość ggggggg
ja się do ludzi nie rozczarowuję,z prostej przyczyny,od razu patrze nieufnie i kombinuje co on ode mnie chce może to wstrętne ale dział

Gość ggggggg
wstrętne ale działa

Gość prosze poradźcie
co to za smutki?

Gość widze ze
zaraz, zaraz czegos ty nie rozumiem :> ;) ggg ja tez tak patrze. pierwszy uklad mnie "porwal" niewyobrazalam sobie zdrady a jednak :o drugi mial byc na zapomnienie i gowno w sumie dal (procz zranionej dumy)

Gość ggggggg
zdrady? on był samotnym facetem?czy tez w związku?

Gość ggggggg
no i zasadnicze pytanie ,jak się w tym wszystkim odnalazł mąż?

Gość widze ze
w zwiazku, wiecej nie napisze bo zaraz ktos przylezie i powie moj czarny nick ;) wielkie dzieki gggg. pomoglas mi. ja czasem tez udzielam sie w takich dyskusjach i czuje sie fajnie jak moge komus pomoc :) widzisz...najgorsze sa hustawki nastrojow tak jak teraz , przeszlo mi i juz jest dobrze, moge znowu byc wesola i wulgarna. kurwilam sie ale wciaz chce wierzyc ze to bylo cos wyjatkowego :)

Gość widze ze
maz..oczywiscie o niczym nie wie czemu uciekasz?? to ze nie mam juz "dola" nie znaczy ze nie chce gadac, ja nie chce juz tylko nudzic i rozpaczac

Gość ggggggg
skąd jesteś?