Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choora

Pyralginum w ciązy?

Polecane posty

Gość choora

Lekarz zapisał mi pyralginum na zbicie temperatury. JEst bezpieczny? Na ulotce kategoryczny zakaz!

no wlasnie dziwna sprawa z ta pyraligina maz jak mialam migrene (jestem w 26) dostal w aptece wlasnie ppyralgine moja ginka rowniez mowila ze w razie nieznosnego bolu wziac pyralgine rowniez jestem skolowana tym bardziej ze apap ktory ponoc moga zazywac kobiety w ciazy w ogole na mnie nie dziala

Gość choora
Własnie--wzięłam apap na wszelki wypadek...Nie wiecie, od ilu kresek temperaturaw ciązy jest groźna dla płodu?

Apap Apap i jeszcze raz Apap mój lekaz kazał tylko to brac co innego kategorycznie zakazał mysle ze lepiej wziasc apap, zbija goraczke a jest polecany przez wielu lekarzy ginekologów dla kobiet w ciazy ! :) ja brałam apap jak miałam bóle głowy a na bóle brzucha tylko nospa

Mi lekarz powiedział -żadnych tabletek i tylko i wyłącznie NO-SPA bo tylko ona dziala rozkurczowo na macice...nie moglam ani pyralginum ani ibupromu...

zarowno apap jak i pryralgina zawieraja paracetamol tak wiec nie ma zadnej roznicy moze tylko to ze apap nie dziala na kazdego ja np musialabym wziac 4 apapy aby byly rownie skuteczne jak 1 pyralgina poza tym goraczke niestety skutecznie zbija pyralgina

Gość paramedic
Pyralgina to nie paracetamol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Mam infekcje wirusowa wszysrko mnie boli, dreszcze itd. Mecze sie tak juz kilka dni. Wczoraj bylam u gin w szpitalu i kazal brac pyralgine 3*2 tab. Nie biore az tyle bo sie boje. Nie wiem co gorsze dla plodu moj zly stan czy branie lekow. Jestrm w 22 tyg.

Gość gość
Twój zły stan.