Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh_i_ah

komputerowe dobieranie fryzury

Polecane posty

Gość eh_i_ah

hejka. czy ktos korzystal z takiej uslugi? naprawde jest to dobre? czy moze wystarczy dobry fachowy fryzjer.../?

Gość +ja
Ja byłam u fryzjera stylisty( kobieta ukonczyła Akademie Fryzjerstwa w Katowicach Berendowicz&Kublin).Nosiłam balejaż blond ze złotym brązem-zmieniła mi odcień brązu na ciemniejszy-efekt fajny no i zmieniła uczesanie-nosiłam długie proste włosy do połowy pleców-znacznie mi je odchudziła- cieniowanie a'la Doda ale nie zmieniła długości-czuję się rewelacyjnie w tej fryzurce ani przez moment nie żałowałam tej niby małej ale jednak sporej w moim wyglądzie zmiany-wszystko to za 130 zł.

Gość uśmiech_prosze
MNK caly program sciagnelas z emula? bo to normalnie jest do kupienia a z netu mozna sciagnac tylko wersje pokazowa...a jak wyszukiwalas tego programu?normalnie po nazwie? pozdrawiam

Gość Waleczny jeż
ala Doda? jaka to jest fryzurka? tez mam włosy puszczące się do połowy pleców bez grzywki i fryzjerki bija sie by mi je ścieniowac , ale ja sie boje ze jak scieniuja to tez beda sie puszyły i wtedy będzie gorszy efekt.a macie program ten bo coś nie da sie go otworzyc

Gość kikik...kik...
...