Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie tam sobie......

Pobawmy sie...

Polecane posty

Ulozmy opowiadanie o czymkolwiek milosci zdradzie niech kazdy napisze od siebie ciag dalszy. Z kazda chwila bylo coraz blizej do tego co nieuniknione, niestety juz tak w zyciu bywa ze czasami daje nam kopniaki czy tego chcemy czy nie.

Gość hm............
jednak zoska byla silna kobieta i tym razem powiedziala:"dosc!!" po czym z imperem odlozyla cebule ocierajac lzy i pot z czola....

...nie bede wiecej obierala cebuli, przecierz Heniek tez moze to zrobic, poszla do pokoju w ktorym spal jej maz, pusta butelka po piwie lezela na podladze - wstawaj byku wrzasnela

Gość jaaaaaaaa
weż no sie i obierz ta cebulę!Ja teraz będę serial oglądać, więc nawet nie warz sie mi przeszkadzac!słyszysz gamoniu?

eeeeeee ehrr eee a idz mi babo stad, spac dej i po piwo do sklepu wynocha(..) eee zocha kup 4 zdzisiek dzisiaj przychodzi, a jak przyjedzie to z kuchni mi babo nie wyłaz, zrozumialas...

Gość hm............
a heniek jak to heniek, otworzyl jedno oko, mlasnal jezorem i odwrocil sie na drugi bok jak gdzyby nigdy nic. -"ja zwariuje w tym domu!! kto to widzial zebym ja, kobieta ktora mogla miec wiele wiecej niz sterte ubran bo prania uzerala sie z taka smierdzaca łachudra!!"-wrzasnel zoska wrzucajac najpotrzebniesze rzeczy do malej walizki.......

Gość takie tam sobie....
niestety nie bylo duzo tych rzeczy, troche bielizny..i ten jeden ladny komplet co heniek przywiozl jej z niemiec jak byli jeszcze w sobie zakochani zoska sie zamyslila chwile oj tak to bylo gdzies z 6 lat temu, tylko 6 lat a jak sie zmienilo w ich zyciu

Gość Bercikowa
w tym casie rozległo się pukanie do drzwi. Zośka, nie spdoziewając się gości, poszła zaniepokojona otworzyć. Stanęła jak wryta, gdy okazało się, że przed drzwiami stał nie kto inny, jak Rysio z Klanu.

Gość gawędzierz erotoman nie śpi
jak dawno nie bylam na namiętnej, romantycznej randce" -pomyślała

Gość hm............
zoska omiemiala, po tylu latach wreszcie spotkala swoja pierwsza milosc...obudzily sie w niej nadzieje na wyrwanie z szarej rzeczywistosci....

Gość i zapytał
czy nie bylo tu mojej Grrazynki,bo wyszla z domu tydzien temu i sluch o niej zaginal

Gość postanowiła odejść od
heńka ..zyciowego nieudacznika.W momencie gdy spakowała ostatnia koszule nocną nastapiła chwila refleksji :co by powiedział na to Roman Giertych?Toż to nie przystoi tak postepowac matce polce -męczennicy -musze trwać przy nim po mimo wszystko.Nagle zadzwonił dzwonek do drzwi..

Gość takie tam sobie...
Nie nie widzialam nigdzie Grazynki i szczerze mowiac to co mnie ta suka obchodzi, zniszczyla nasza milosc

Gość Bercikowa
Ale Grażynka była tylko pretekstem, bo każdy, kto widział tych dwoje, widzial też ogromny żar miłości i dzikiego pożadania w ich spojrzeniach.... Rysio cicho, niczym ryś, wślizgnął się do mieszkania ,zoska powiedizała: mozesz być spokojny, mój mąż spi i na pewno sie nie obudzi...

Gość Rysiulek
stanal jak zauroczony...Zosiu skarbie czy moje piekne oczy dobrze widza??czy to Ty moja jedyna milosci??

Gość takie tam sobie...
Tak ryszardzie jam ci to...bierz mnie

Gość widze ze
ale...prosze nie krzycz zbyt glosno bo sasiad dluo czyta charlekiny i moze wpasc w wir tajemniczej wyobrazni...

Gość hm............
zakradli sie do kuchni i zocha zaczela raptownie podwijac spodnice jednoczesnie starajac sie zsunac rajstopy, rysio patrzyl z zaciekawianiem....

Gość Bercikowa
Nie zastanawiając sie ni chwili, Dziki Ryszard porwał Zośkę w ramiona i w miłosnym uniesieniu poniósł ją do kuchni, gdzie blat stołu lśnił zachęcająco...

Gość tiririri
pewnie jest na pogotowiu z zaćpaną Bożenką i pijanym w sztok Maciusiem bełkoczącym Cosie stao co sie co się stao

Gość widze ze
to "co sie stalo.." wcale nie jest kurwa smieszne :o

Gość tiririri
cholera nie wycelowałam!

Gość Bercikowa
Zośka w erotycznym amoku darla juz z siebie podomkę, krzycząc ochrapłym głosem "Bierz mnie Rysiu, bieerzzz"

Gość ooooooooooooooo
ryszard w milosnym szale uniesienia zsunal slipki i rozdarl zosce majtki...niestety nie zauwazyl ze posadzil zoske na pokrojonej cebuli i to co myslal ze jest orgazemem bylo rzeczywistosci pieczeniem ktore ogarnelo zoski tylek

Gość hm............
zapomniala ze w drugim pokoju spi jej maz, ale rysia zakryl jej usta swoja silna, meska dlonia. zocha coraz bardziej podniecona, ukasila go zalotnie...

Gość ..//
wnet za oknem slychac jakies kroki.......

Gość ooooooooooooooo
byli tak zajeci soba ze nie zauwazyli ze w drzwiach stanal heniek eee eghrrr e co sie tu kurwa dzieje wrzasnal swoim zachryplym zapijaczonym glosel

Gość ..//
mamo mamo wola zniecierpliwiony Macius

Gość Bercikowa
i dziwny głos, mówiący "przygotujcie się, bo oto nadchodzi zagłada"

Gość ..//
mamo do kurwy nędznej znowu sie pierdolisz z tym pajacem