Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 takie tam sobie......

Pobawmy sie...

Polecane posty

Ulozmy opowiadanie o czymkolwiek milosci zdradzie niech kazdy napisze od siebie ciag dalszy. Z kazda chwila bylo coraz blizej do tego co nieuniknione, niestety juz tak w zyciu bywa ze czasami daje nam kopniaki czy tego chcemy czy nie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hm............
jednak zoska byla silna kobieta i tym razem powiedziala:"dosc!!" po czym z imperem odlozyla cebule ocierajac lzy i pot z czola....

Udost臋pnij ten post

...nie bede wiecej obierala cebuli, przecierz Heniek tez moze to zrobic, poszla do pokoju w ktorym spal jej maz, pusta butelka po piwie lezela na podladze - wstawaj byku wrzasnela

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaaaaaaaa
we偶 no sie i obierz ta cebul臋!Ja teraz b臋d臋 serial ogl膮da膰, wi臋c nawet nie warz sie mi przeszkadzac!s艂yszysz gamoniu?

Udost臋pnij ten post

eeeeeee ehrr eee a idz mi babo stad, spac dej i po piwo do sklepu wynocha(..) eee zocha kup 4 zdzisiek dzisiaj przychodzi, a jak przyjedzie to z kuchni mi babo nie wy艂az, zrozumialas...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hm............
a heniek jak to heniek, otworzyl jedno oko, mlasnal jezorem i odwrocil sie na drugi bok jak gdzyby nigdy nic. -"ja zwariuje w tym domu!! kto to widzial zebym ja, kobieta ktora mogla miec wiele wiecej niz sterte ubran bo prania uzerala sie z taka smierdzaca 艂achudra!!"-wrzasnel zoska wrzucajac najpotrzebniesze rzeczy do malej walizki.......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie tam sobie....
niestety nie bylo duzo tych rzeczy, troche bielizny..i ten jeden ladny komplet co heniek przywiozl jej z niemiec jak byli jeszcze w sobie zakochani zoska sie zamyslila chwile oj tak to bylo gdzies z 6 lat temu, tylko 6 lat a jak sie zmienilo w ich zyciu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bercikowa
w tym casie rozleg艂o si臋 pukanie do drzwi. Zo艣ka, nie spdoziewaj膮c si臋 go艣ci, posz艂a zaniepokojona otworzy膰. Stan臋艂a jak wryta, gdy okaza艂o si臋, 偶e przed drzwiami sta艂 nie kto inny, jak Rysio z Klanu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gaw臋dzierz erotoman nie 艣pi
jak dawno nie bylam na nami臋tnej, romantycznej randce" -pomy艣la艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hm............
zoska omiemiala, po tylu latach wreszcie spotkala swoja pierwsza milosc...obudzily sie w niej nadzieje na wyrwanie z szarej rzeczywistosci....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i zapyta艂
czy nie bylo tu mojej Grrazynki,bo wyszla z domu tydzien temu i sluch o niej zaginal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 postanowi艂a odej艣膰 od
he艅ka ..zyciowego nieudacznika.W momencie gdy spakowa艂a ostatnia koszule nocn膮 nastapi艂a chwila refleksji :co by powiedzia艂 na to Roman Giertych?To偶 to nie przystoi tak postepowac matce polce -m臋czennicy -musze trwa膰 przy nim po mimo wszystko.Nagle zadzwoni艂 dzwonek do drzwi..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie tam sobie...
Nie nie widzialam nigdzie Grazynki i szczerze mowiac to co mnie ta suka obchodzi, zniszczyla nasza milosc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bercikowa
Ale Gra偶ynka by艂a tylko pretekstem, bo ka偶dy, kto widzia艂 tych dwoje, widzial te偶 ogromny 偶ar mi艂o艣ci i dzikiego po偶adania w ich spojrzeniach.... Rysio cicho, niczym ry艣, w艣lizgn膮艂 si臋 do mieszkania ,zoska powiediza艂a: mozesz by膰 spokojny, m贸j m膮偶 spi i na pewno sie nie obudzi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rysiulek
stanal jak zauroczony...Zosiu skarbie czy moje piekne oczy dobrze widza??czy to Ty moja jedyna milosci??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie tam sobie...
Tak ryszardzie jam ci to...bierz mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 widze ze
ale...prosze nie krzycz zbyt glosno bo sasiad dluo czyta charlekiny i moze wpasc w wir tajemniczej wyobrazni...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hm............
zakradli sie do kuchni i zocha zaczela raptownie podwijac spodnice jednoczesnie starajac sie zsunac rajstopy, rysio patrzyl z zaciekawianiem....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bercikowa
Nie zastanawiaj膮c sie ni chwili, Dziki Ryszard porwa艂 Zo艣k臋 w ramiona i w mi艂osnym uniesieniu poni贸s艂 j膮 do kuchni, gdzie blat sto艂u l艣ni艂 zach臋caj膮co...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tiririri
pewnie jest na pogotowiu z za膰pan膮 Bo偶enk膮 i pijanym w sztok Maciusiem be艂kocz膮cym Cosie stao co sie co si臋 stao

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 widze ze
to "co sie stalo.." wcale nie jest kurwa smieszne :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tiririri
cholera nie wycelowa艂am!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bercikowa
Zo艣ka w erotycznym amoku darla juz z siebie podomk臋, krzycz膮c ochrap艂ym g艂osem "Bierz mnie Rysiu, bieerzzz"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ooooooooooooooo
ryszard w milosnym szale uniesienia zsunal slipki i rozdarl zosce majtki...niestety nie zauwazyl ze posadzil zoske na pokrojonej cebuli i to co myslal ze jest orgazemem bylo rzeczywistosci pieczeniem ktore ogarnelo zoski tylek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hm............
zapomniala ze w drugim pokoju spi jej maz, ale rysia zakryl jej usta swoja silna, meska dlonia. zocha coraz bardziej podniecona, ukasila go zalotnie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ..//
wnet za oknem slychac jakies kroki.......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ooooooooooooooo
byli tak zajeci soba ze nie zauwazyli ze w drzwiach stanal heniek eee eghrrr e co sie tu kurwa dzieje wrzasnal swoim zachryplym zapijaczonym glosel

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ..//
mamo mamo wola zniecierpliwiony Macius

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bercikowa
i dziwny g艂os, m贸wi膮cy "przygotujcie si臋, bo oto nadchodzi zag艂ada"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ..//
mamo do kurwy n臋dznej znowu sie pierdolisz z tym pajacem