Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariolkas

ANKIETA - wypelnijcie mi ankete PROSZE PROSZE PROSZE!!!!

Polecane posty

1. a 2. a 3. b 4. b 5. - 6. 50 7. b 8. a 9. f Kościół robi najwięcej problemów i zajmuje najwięcej czasu. 10. b Chciałam mieć wszystko pod kontrolą i miałam wystarczająco dużo czasu na załatwienie wszystkich spraw. Pomoc uzyskałam ze strony mamy. 11. d 12. Znalezienie sali, orkiestry, fotografa, przystrojenie sali i kościoła, uzgodnienie manu, placki, napoje, alkohol. 13. Nie mam zdania 14. b Nie wyobrażam sobie aby obca osoba wiedziała co mi się bedie podobać i co mi będzie smakować. 15. -

Gość Gothic_Lady
1. a 2. a 3. a 4. a 5. a 6. około 30 osób 7. a 8. d - głównie nasze własne,ewentualnie trochę od rodziców (ale dane nam z ich incjatywy,nie na prośbę) 9. b - bo nie lubimy muzyki,typowej dla wesel,czyli disco polo,pop... Na naszym weselu będą nasi rodzice,a tak to nasze rodzeństwo+osoby towarzyszące i przyjaciele+osoby towarzyszące.czyli znaczna przewaga młodych ludzi, lubiących to co my = rock i metal.oczywiście,nie zatrudnimy kapeli metalowej na wesele :-D ale zastanawiamy się nad muzyką z płyt lub komputera,ułożymy ciekawą listę mp3 ze spokojnym rockiem,klasyką itp. 10. b - liczymy na siebie.no i koszty 11. d 12. - 13. - 14. drogie koszty.poza tym chcemy WSZYSTKO zrobic sami na ten ważny dzień 15. jeśli już,to góra 2000zł.

Gość Piaseczno to nie Warszawa
1. a 2. a 3. a 4. a 5. a 6. ok. 120 7. b, a jak się nie uda to c 8. a i b 9. b i f dobra muzyka to podstawa więc jej wykonawców w dzisiejszych czasach trzeba niestety szukać bardzo długo i bardzo dokładnie. a kosciołó i księzy za bardzo nie lubię, szczególnie mojego proboszcza, który grozi mi niewydaniem pozwolenia na ślub w sąsiedniej parafii, bo nie lubi tamtejszego proboszcza 10. a 11. c ewentualnie d 12. znalezienie sali, zorganizowanie muzyki, jedzenia, dekoracja sali i kościoła, wodzirej (ale nie koniecznie) 13. trudno to sprecyzować, ale musi być odpowiedzialna i konsultować wszystko ze mną i z panem młodym 14. a 15. nie znam się na cennikach ale być może 10-15% ceny wesela? (odliczając oczywiście, USC, Kościół, ubrania, fryzjera itp.)

Gość doświadczona w weseliskach
mariolkas> firma w tej chwili oferuje cały pakiet usług chodź nie zajmujemy się kompleksową organizacją- jak w Amerykańskich filmach- za małe zapotrzebowanie.... ale jak widać, nawet po tych ankietach tutaj.... Polacy to chyba indywidualiści :) bo jakoś z pakietów nie chcą korzystać, nawet mimo rabatów....wolą wszystko sami dobierać..... dlatego u nas każdą usługę można zamówić osobno. .... jak chcesz więcej szczegółowych informacji, to proponuje na maila.... mogę tylko powiedzieć jak się zaczęło.... od przypadkowego prezentu, pasji i sposobu na dorobienie na studia ;) sama jestem ciekawa Twoich wyników.... ze względu na mój portal (zależy mi aby go dobrze skonstruować pod kątem potrzeb).... wiadomo.... że moja firma też obrazuje tylko pewien wycinek rynku, mimo że jest spora.... na pewno nie obejmuje tych najskromniejszych imprez na przykład.... i też nie towarzyszę młodym w całych przygotowaniach.... tylko w ich wycinku..... więc jestem ciekawa całościowego obrazu. Pozdrawiam

Dziewczyny, dzieki wielkie. Wypelnilyscie mi 23 ankiety. Mysle, ze na razie z kafterii mi wystarczy (jesli jest ktos chetny to prosze o wypelnienie :)), a to dlatego, ze wyniki musza byc obiektywne. Tutaj wiekszosci kobietek sama sobie radzi z weselem. Ja musze zbadac tez grono osob, ktore nie jest tak samodzielne :) Teraz pojde sobie z moja ankieta na inne strony internetowe. Zrobie tez ankiete w Krakowie oraz w moim miescie. Dziekuje Wam slicznie. :D :D :D Doswiadczona w weseliskach, czy moglabys sie odezwac na mojego maila? mariolasendor@o2.pl chetnie skorzystam z Twojej wiedzy, w zamian oferuje wyniki ankiety. Co Ty na to? Czekam zatem na maila. Pozdrawiam Wszystkie kobietki ;) ps. jeszcze ktos? mam 23 z kafe, a moglabym miec 25 Dzieki jeszcze raz :)

Gość majka.23
1-a 2-a 3-b 4-b 5-b 6-120 7-b 8-a i b 9-wszystko zalatwiliśmy bez problemu 10-a 11-c 12-znalezienie sali kapeli, ustalenie menu, wystoju sali 13-zorganizowani, pomysłowi,uczciwi,specjalisci w tym co robią zebym nie musiała za nic potem wstydzić 14-a 15-2tys

Gość ja jestem panną
ale pozdrawiam ciebie - też piszę prackę :)

Gość gapciaa
TO ja jestem ta 25 :) .....chyba :) Też samodzielna :) 1 A 2 B 3 B 4 B 5 - 6 70 7 B 8 A/B 9 - 10 B - nie, dlatego że jestem dumna z tego, że wszystko sama zorganizowałam i mam te satysfakcje ze to tylko moja praca. Poza tym jak organizuje ktoś inny (agencja) to zawsze można sie do czegoś przyczepic :) jak cos źle to tylko moja wina 11 D 12 dekoracja sali (ewentualnie) 13 firma, która ma wiele kontaktów takich aby móc spelnić wszystkie wymagania i zachcianki klientek, dobry by był jakiś opiekun, dyspozycyjny i zajmujacy sie w danym momencie tylko danym weselem a nie kilkoma na raz. Opcja full wypas, czyli- catering, sala , dekoracja, transport, stylista, krawcowa itd. :) 14 B 15 nie mam pojęcia Mam nadzieje, że się przyda moja ankieta. Pozdrawiam.