Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winiunia

farbowanie włosow u fryzjera?

Polecane posty

Gość winiunia

Witam. zaczne od tego,że moje wlosy, cienkie i bardzo suche. farba jeszcze dodatkowo je wysusz a mam juz sporo siwych. chcialam zapytać, czy ktoras z was farbowala wlosy ufryzjera ( sa podobno odzywki farbujace) i czy wlosy byly inne po tym zabiegu. Niestety bardzo drogim jak dla mnie. ok 180 zł. Zanim podejme decyzje chcialabym wiedziec czy warto.

Gość winiunia
ponawiam

a moze wcieraj nafte kosmetyczną ? bardzo tania chyba ok.10 zł w aptece nakładasz owijasz w reklamówke i czekasz a potem zmywasz;)

Gość winiunia
Dzieki. Na pewno sprobuję. Ale chcialabym jeszcze znać opinie tych z was,którym fryzjer farbował włosy.

Gość syjka30
ja farbuje wlosy u fryzjera a dokladnie rozjasniam je,chodze juz tyle lat i nic sie z nimi nie dzieje.chodze co jakies 3 miesiace i place 100zl.moja fryzjerka pracuje na Kadusie.Dodatkowo uzywam jedwabiu do wlosow,ktory jest rewelacyjny.pozdrawiam

Gość Natusia*20*
NO JA SOBIE POSZLMA W SRODE DO FRYZJERA I ZAFARBOWLAMA !!!! SZKODA GADAC , MIAL BYC BRAZ A WYSZEDL CZARNY I WYGLADAM JAK SMIERC !! POD SPODEM MIAL BYC FIOLET A WYSZEDL TEZ CZARNY .......... OJ SZKODA GADAC , JUZ WIECEJ DO TEJ FRYZJERKI NIE POJDE !!!!!

Gość jak chciałaś mieć brąż
a pod spodem fiolet, to musisz być nieźle pojebana:o