Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka.. .. 18

co na 18stke dla przyjaciólki ?

Polecane posty

Gość kasienka.. .. 18

musze kupic prezent jak najszybciej bo jej urodzinki juz mineły ale ja nie mogłam byc na nich obecna. myslałam o jakiejs fajnej kartce ale to jako dodatek- co by tu kupić ?- alkohol raczej odpada, ciuchy też bo nie chce miec potem problemów ze cos nie pasuje... mysłałam o kosmetykach ale to chyba zbyt bananlne potrzebuje czegos co bedzie miala na dluzej- moze jakas bizuteria ? macie jakies pomysly ? będę wdzięczna :)

jezeli wiesz ze lubi bizuterie to ja bym jej kupila jakiś łańcuszek i kolczyli albo branzoletke do kompletu ;) osobiscie lubie srebro i coś takiego delikatnego :) ale to jest Twoja przyjaciółka i pewnie wiesz jaki ma mniej wiecej gust ;) czy woli naszyjnik z drobną przywieszka czy moze cos takiego co rzuca sie w oczy :P powodzenia!!

Gość kasienka.. .. 18
a może wibrator bo moja koleżanka tak pragnie już chlopaka az " piszczy" za seksem i utrata cnoty. i mi jej az żal. bo ja to juz 4 lata temu utracilam cnote a mam 18

Gość kasienka.. ..18
żenada-kretynie myslisz ze ten ostatni tekst jest smieszny ? to ty jestes smieszny(a) heh :p ciekawe ile myslałes(as) nad tym inteligentym tekstem heh :D

Gość łosososiu
może być i kosmetyk, bo pewnie nie tylko Ty pomyślałaś o tym, by kupić jej coś na dłużej. Więc pewnie ma już gromade takich rzeczy. Kup jej jakiś bardzo dobry kosmetyk (ale nie perfumy, bo możesz nie trafić) np. SEPHORY, to dobra firma.

Eeetam, kosmetyki i biżuteria to według mnie najbardziej oklepane pomysły... Może kup jej jakąś płytę z ulubioną muzyką, czy książkę, może jakiś ładny album na zdjęcia, jakąś ozdobę do pokoju, pomyśl poprostu, co ona lub, jaka jest... Jest Twoją przyjaciółką, więc powinnaś najlepiej wiedzieć :) Powodzenia!!

Gość ksksks
torebkę, biżuterię, ozdobną lampkę nocną, ładną pidżamkę, płytkę z muzyką lub filmem, książkę, jakiś uniwersalny zestaw kosmetyków(ale nie dezodorant i mydełko:P, tylko np. jakieś algi morskie lub oliwkę do ciała), jeśli ma jakąś pasję to może jakiś gadżet z tym związany.. dużo można by wymyślać;)

Gość kasienka.. ..18
a ile byscie wydały pieniędzy bo nie wiem.. niechce przesadzac ale z drugiej strony to moja przyjaciółka i w koncu 18stka- ile wyscie wydali na prezent ? :(