Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydula straszna

JESTEM BRZYDKA... obwisle piersi, celulitis i brzuch... POMOCY

Polecane posty

Gość brzydula straszna

Mam 30 lat, oczywiscie nie mam faceta, bo kto by mnie chcial, 10 kilo nadwagi, celulitis, obwisle piersi, oponka i brzuch jak w ciazy. Kilka razy nawet inne osoby ustapily mi miejsca w autobusie. Ale chce zadbac o siebie. Pomozcie, jestem zalamana. Na silownie wstydze sie isc ale moze STEPER i cwiczenia w domu... cwiczyl juz ktos na tym. Blagam pomozcie mi... pozbyc sie brzucha, celulitu i zadbac o biust... moze jeszcze nie jest za pozno...

Gość ja tylko ja
mózgu nie przeszczepimy

Gość nie martw sie
ja jestem brzydsza, doprawda nie mam nadwagi ale za to mam wiele gorszych wad, po pierwsze twarz z wypryskami i ogolnie nieladna, pociagla z za duzym nose, do tego malutkie i nieksztaltne piersi, troche rozstepow na posladkach i prawie celulit (ale jego prawie nie widac), powiem ci ze czuje sie strasznie glownie jesli chodzi o twarz, bo przeciez to izytowka, ale zaczelam troszke dbac o siebie, jak na razie kupilam sobie nowy zel do twarzy i wszystko idzie w dobrym kierunku, w dodatku cwicze piersi posladki brzuch i uda, zobaczymy jak to wszystko pojdzie, nie pytaj innych co i jak masz robic, musisz miec silna wole, jesli chodzi o cwiczenia to zaczynaj stopniowo, jakas dieta ale nie drastyczna, moze na poczatek dieta nielaczenia,do tego brzuszki i codzienna gimnastyka, na piersi mozesz stosowac masaz oraz pompki i cwiczenia z ciezarkami, na celulit mozesz stowac masaze specjalna rękawica , mozesz takze kupic jakis dobry krem, powoli powoli bedziesz sie zmieniac, zycze ci powodzenia, szczerze mowiac to nawet wolalabym byc na twoim miejscu, bo nie piszesz o zadnych kompleksach zwiazanych z twarza , tez bym tak chciala :( no wiec trzymam kciuki, pozdrawiam :)

Gość chetnie podopinguje
wezcie sie za siebie dziweczyny nigdy nie jest za pozno! od czego zaczac? zdrowa dieta z przewaga warzyw, ziaren i owocow jakis ruch- najlepiej regularnie basen cera- maseczki odpowiednie oczyscic cialo od wewnatrz oczytac sie generalnie i zaczac trzymam kciuki