Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kadasta

czy wszystko dobrze?

Polecane posty

Gość kadasta

czy to nie jest złe, kiedy facet będąc w związku z dziewczyną wysyła smsowe zyczenia przyjacielskie swojej kolezance, ktora zna od dawna i mieszkaja w innych miastach i przyjaznia się ??

Gość malamiiiiiiiiiiiii
a byli kiedys z soba? jesli tak, lub nawet jesli nie cos ich laczy, i zawsze bedzie czul cos do niej...

Gość kastaaa
nie. nigdy niie bbyli

Gość jest O K
wg mnie nie jest złe :)

Gość kadasta
bo my z 2 koleżankami też wysłałyśmy już pocztową taką walentynkę koledze. a on każdej z naas osobno. ale to tak jakoś dziwnie... od siebie wymaga się mniej niz od kogoś... chcoiaż w tym roku to nie wiem czy wysyłał jej na walentynki. bo nie pytałam, wiem, że zrobiłto w tamtym roku, jak jeszcze nie byliśmy razzem . a znają się od bardzo dawna.

Gość kadasta
a wy czy wasi partnerzy wysyłacie jakieś życzenia swoim znajomym, przyjaciołom na walentynki??

Gość Na Walentynki .....
nie, bo przeciez to swięto dla zakochanych :-D, ale życzenia z ok. swiąt, imienin ... tak

Gość kadasta
najgorsze jest, żę nie wiem czy wogle powinnam zapytać czy zrobił to w tym roku... boję się... wiem, że doppóki nie bylismy razem to sobie wysyłali takie żyecznie jakie się wysyła znajomym... ona mieszka baaaardzo daleko od nas, poznali się w sanatorium

Gość A co w tym jest zlego
ze znajomi wysylaja sobie zyczenia z okazji ... :-D Ty nie wysylasz nikomu zyczeń? nie masz znajomych, kolegów, kolezanek ... :-D