Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzik16

facet ma orgazm za kazdym razem!!! a ja nigdy....

Polecane posty

Gość zuzik16

jak widac mam problem... juz od ponad pol roku kochamy sie z moim chlopakiem i zawsze tylko on ma orgazm... ja nawet nie potrafie z nim dojsc gdy mnie piesci oralnie.... owszem nieraz bylo juz nawet blisko ale on juz skonczyl i znowu nic.... na poczatku mi to nie przeszkadzalo ale teraz juz powoli mnie to dobija! ciesze sie ze jemu jest dobrze ale ja tez bym tego chciala! w dodatku ostatnio nawet mnie nie potrafi piescic oralnie tylko odrazu seks i tylko on ma z tego przyjemnosc! sama potrafie dojsc do orgazmu ale nie potrafie przy nim zaczac sie dotykac... poza tym gdybym tak nagle jak bym zaczela bym miala ten orgazm to moglby pomyslec ze cos robil nie tak...a tego nie chce! DZIEWCZYNY RATUJCIE! CO MAM YROBIC_!

Gość sexy_sexy
Jezeli masz 16 lat to moze sie jeszcze tego nie nauczylas. ... Ja mam 26 lat i dostaje tylko orgazm lechtaczkowy. Jezeli masz orgazm onanizujac sie to nie masz zadnego problemu ... musisz mu tylko pokazac co ma robic.

Gość zuzik16
tylko ja nie potrafie mu tak pokazac.... poprostu sie wstydze i zastanawiam sie czy tutaj nie tkwi moj problem... ale on moglby mnie czesciej i wiecej dotykac a nie tylko... i nie wiem jak mu to wytlumaczyc

Gość sexy_sexy
Jezeli nie porozmawiacie na ten temat, to skad on ma wiedziec co ma robic. Rozumiem Cie bo ja majac 16 lat, tez sie wstydzialam przed moim chlopakiem. Ale musisz mu powiedziec gdzie ma Cie dotykac inaczej to tylko on bedzie dochodzil do Mety. Ja mam jedna ulubiona pozycje ktora mnie doprowadza do orgazmu za kazdym razem. On lezy na tobie, ty zamiast miec jego nogi miedzy swoimi wkladsz twoje miedzy jego i krzyzujesz je. Wtedy on swoim penisem bedzie pocierac o twoja lechtaczke. Sproboj moze tez ci pomoze.

Gość zuzik16
dzieki! sprobuje moze sie uda....

Gość zuzik16
juz nie daje rady! jak ja mam miec orgazm skoro on nawet nie chce mnie piescic?! nawet jak mu powiedzialm ze chce zeby COS zrobil to nic ! nawet mnie nie tknal! tylko chcial zebym ja go piescila ni i seks... dla mnie to juz nie jest przyjemne... dzeiwczyny ratujcie!

Gość sexy_sexy
Do dupy z nim ... przepraszam ale jesli nie chce cie piescic to jest strasznym egistom. Powinnas sie zastanowic czy masz zamiar zyc z tym do konca zycia ze on tylko mysli o sobie. Zal mi Ciebie.

po co robisz z nim cokolwiek? jesteś caritas czy co? on cie nie kocha, ma w dupie twoje potrzeby. zresztą jesteście za młodzi by uprawiać swiadomy seks który da przyjemność obu stronom. zerwj to póki nie jestes w ciazy. pozdrawiam.

Gość blalalla
ehhh ciesz sie ze chociaz sama sie potrafisz doprowadzic do orgazmu bo ja nie mam orgazmu ani w lozku (mimo ze moj partner baaaaardzo sie stara) ani sama ... i jaka jeste tego przyczyna ?

Gość zuzik.16
dzis po prostu zrobie to z moim cocker-spanielem wabi sie Dingo i jest fajny na pewno bedzie lepiej niz tym moim kretynem

Gość trzydiestka
Mojemu mówię od 10 lat jak lubię, a on po tygodniu znowu to samo. Ile można ?Ostatnio powiedziałam stop, albo będzie tak jak ja chcę, albo nie będzie w ogóle. Już jestem naprawde zdesperowana Nawet myślę, żeby sobie kogoś znaleźć do łóżka. Wiadomo, ze kobieta potrzebuje trochę dłuższej gry wstępnej, ale litości, u nas to trwa 3 minuty.

Gość blalalla
u nas wszystko jest niby ok - on dba o to zeby bylo mi dobrze, gra wstepna tez jest odpowiednio dluga zebym mogla sie nakrecic :D a mimo to nie moge dojsc :(

Gość galeo
dziewczyny dajcie mi dziurke a zrobie poezie z waszego bogactwa uczuć

Gość galeo
facet który chce tylko dla siebie a nie daje nic od siebie jest zwykłym dupkiem......płytki spazmatyczny oddech kobiety jest czymś co mógł bym dawać wam w prawie nie ograniczonym stopniu .....uwielbiam lizać ssać penetrować w kontrolowany sposób jestem z .lodzi naoisz do mnie jeśli chcesz

Gość jakis tam facet
Faceci maja to do siebie ze szybko sie podniecaja i odczuwaja potrzebe spuszczenia sie to tak jak byscie chcialy bardzo siku Facet po wytrysku traci ochote na jakis czas Wiec musicie z nim porozmawiac zeby was najpierw doprowadzil do orgazmu a nastepnie sam doszedl Ja jestem taki szpec bo mialem dojrzala kobiete 35 lat ktora normalnie mnie nauczyla ze prawdziwy mezczyzna zaspakaja kobiete szlo mi to poczatkowo ciezko ale po jakims czasie okolo roku zaczalem sie podniecac orgazmem u kobiety i teraz jest super Nawet czuje sie glupio jak kobieta nie ma orgazmu gdy ja stymulauje

Gość galeo
zawsze daje więcej niż biorę przynajmniej nigdy się nie poddaje

Gość JIJIJIJ
a ile mozesz dac?

Gość Ania 1983
dziewczyny wszystkie macie niewielki problem...ja nie mialam nigdy orgazmu zadnego...a jak probowalam sama sobie cos robic to tylko mnie smiech ogarnial i zadnych emocji!!! kiedys pare lat temu z jednym chlopakiem nie mialam orgazmu ale zawsze bylam blisko...teraz z mezem jest fatalnie nie mam orgazmu zadnego i nigdy nie mialam i nawet sex wcale nie sprawia mi przyjemnosci...co ja dopiero mam za lipe w porownaniu z waszymu problemami? podpowiedzcie co pomaga w osiagnieciu orgazmu...moze jest cos co powinnam robic podczas stosunku?

Gość galeo
12 cm , a co ?

Gość madzik1985
dziewczyny! znalazlam sposob na fany orgazm jak same za berdzo nie potraficie sobie "zafundowac" i nie wiecie za co sie zabrac. Idzcie do sex shopu i kupcie sobie takie delikatne masturbatory (nie wibratory). Ja mam motylka, jest swietny! to dobre na poczatek, zeby poznac siebie, potem wzbudzajcie w sobie coraz smielsze fantazje. Potem mozna przejsc np do wibratorow. A wtedy z facetem jest lepiej, bo juz wiemy czego chcemy :)

Gość łoooł
ania 1983 --> ja jednak radze żebyś najpierw sama popróbowała, sama znalazła sposób za pomocą którego osiągniesz orgazm; skoro sama nie potrafisz dac sobie przyjemności to nie oczekuj że mąż będzie wiedział jak to zrobić..

Gość jami jami
Zuzik - na mnie swietnie dziala tak: On sobie lezy, a ja na nim w kucki "na jezdzca". Do tego musze faceta naklonic zeby podlozyl palce pod moją lechtaczke no i sama sie ocieram o te palce. (podczas stosunku) :) jest bosko :) taki stan przejsciowy pomiedzy ROBIENIEM SOBIE DOBRZE a nauczeniem faceta jak ON MA ZROBIC DOBRZE